Сабо: Полісся жахливо грає після зимової перерви, а Ворсклу хитає, як шлюпку у шторм

Колишній гравець та тренер “Динамо” Йожеф Сабо поділився очікуваннями від півфінального матчу Кубка України, в якому 4 квітня “Полісся” зіграє з “Ворсклою”.

“Для мене ця гра з погляду її передматчевого аналізу дуже важка. Житомиряни жахливо грають зараз після зимової перерви. Полтавців хитає, як шлюпку у шторм. Загалом не розумію, що від цього матчу чекати.

Зрозуміло, що ні “Полісся”, ні “Ворскла” точно, ну, я так думаю, не фінішують у четвірці. Тобто не проб’ються в єврокубки через чемпіонат. Отже, перемога у Кубку для них єдиний шанс прорубати собі вікно до Європи.

“Ворскла” на тижні розгромно програла “Динамо” (1:5), але програла не так на полі, як психологічно, як мені здається. Не зуміли сконцентровано витримати ці чотири чи п’ять годин, що загалом тримав матч через ці трикляті повітряні тривоги у Полтаві. Звичайно, вони зараз надламані, скажімо так, після поразки. Тому певну перевагу має “Полісся”, хоча й вони в чемпіонаті теж зазнали фіаско від “Чорноморця” (1:4).

Після того, як пішов із “Полісся” Юрій Калітвінцев, команда розвалилася. Що там у них усередині клубу відбувається, мені важко сказати, але щось не так.

За всієї поваги до Шищенка, але важко утримати молодому фахівцю такий колктив, як “Полісся”, яке декларує боротьбу і за Кубок, і за медалі. Я не хочу в жодному разі образити Сергія, ні. Просто така моя думка. Гравцем він був дуже непоганим, тому що погані не стають найкращими бомбардирами першості, але як тренер – поки що вчиться працювати в таких екстремальних умовах, коли потрібно струсити футболістів.

Не виключаю, що ми станемо свідками нічиєї в основний час. Щось я так відчуваю, що ми побачимо у виконанні обох команд оборонну модель гри. Думаю, все у Житомирі вирішиться у серії пенальті”, – сказав Сабо.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago