Палкін: “Азовсталь” став бастіоном незламної волі, хоробрості українських воїнів, оплотом свободи українського народу

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував акцію “гірників” перед грою з Хайдуком на підтримку “Азовсталі”.

“Сьогодні про завод “Азовсталь” говорить увесь світ, про нього знає та про нього переживає весь світ. Тому що сьогодні “Азовсталь” став бастіоном незламної волі, хоробрості українських воїнів, оплотом свободи українського народу. Вранці кожен українець встає із назвою заводу “Азовсталь” у серці та лягає з нею.

Усі переживають про воїнів, про тих людей, які перебувають там, і моляться, щоб їх звільнили якнайшвидше. І в нас така акція (у день гри з Хайдуком – прим.), адже маємо дати іще більше меседжів на підтримку Маріуполя, на підтримку “Азовсталі”.

Хочу сказати словами Ріната Леонідовича Ахметова, який каже, що ми переконані, Маріуполь буде звільнено, ми переконані, Україну буде звільнено! Коли це станеться, ми спрямуємо всі свої зусилля на те, щоб відновити Маріуполь, відновити нашу країну та зробити її ще набагато кращою”, – зазначив Палкін у коментарі офіційному сайту Шахтаря.

Нагадаємо, на “Азовсталі” переховуються місцеві жителі Маріуполя, які не змогли евакуюватись з міста, а також бійці полку “Азов”, який наводить жах на рашистів лише своєю назвою.

Максимович Назар

Recent Posts

Стала відома позиція Мудрика щодо потенційного відходу з Челсі

Український вінгер лондонського «Челсі» Михайло Мудрик не планує залишати клуб, повідомляє відомий інсайдер Фабріціо Романо.Читати далі

8 секунд ago

Пересоляк знову став кінцевим бенефіціарним власником Миная – у квітні сплив термін дії накладених на нього санкцій РНБО

Президент «Миная» Валерій Пересоляк став кінцевим бенефіціарним власником клубу. Читати далі

2 хв. ago

Експерти визначили найкращого тренера, гравця та символічну збірну 4-го туру УПЛ

Відбувся перенесений матч 4-го туру («Динамо» — «Ворскла»), і після того, як зіграли усі команди,…

3 хв. ago

Юрій Беньо: Такий період у кожного буває. Якщо Судаков хоче бути зіркою – мусить витримувати цей тиск

Колишній тренер «Шахтаря» Юрій Беньо в коментарі Тribuna.com прокоментував гру півзахисника гірників Георгія Судакова та виділив гравців донецької команди, які сподобались фахівцю,…

4 хв. ago

Полісся покарало Макуана за непрофесіоналізм – конголезця переведено у Полісся-2

ТаТоТаке повідомляє, що конголезький вінгер «Полісся» Бені Макуана тренується з «Поліссям-2». Читати далі

6 хв. ago

УЄФА назвав претендентів на звання гравця тижня в Лізі чемпіонів

УЄФА назвав четвірку претендентів на звання найкращого гравця тижня в Лізі чемпіонів. У ній виявилося…

8 хв. ago