Артем Мілевський назвав улюбленого форварда у збірній України

Екс-нападник “синьо-жовтих” Артем Мілевський поділився очікуваннями від вирішального матчу з ісландцями за вихід на чемпіонат Європи.

– Проти Боснії Довбик грав в основі, але Яремчук, який вийшов на заміну, оформив гол + асист. Як думаєте, кого з нападників Ребров випустить у старті на Ісландію?

– Хороше запитання. Я про це два дні думаю. Найімовірніше, почне Довбик, але я б хотів, щоб Україна зіграла у два нападники і вони обидва зіграли з перших хвилин. Але навряд чи Сергій Станіславович у такій важливій грі буде ризикувати з перших хвилин.

Сподіваюся, що у Роми Яремчука буде більше часу, ніж у грі з Боснією. Завдяки йому життя триває і наші гратимуть у фінальному матчі відбору за вихід на Євро. Добре, що за 10 хвилин він усе встиг зробити, але хочеться його бачити більше.

– А хто особисто вам імпонує більше, як форвард: Яремчук чи Довбик?

– Мені Рома давним-давно подобається. Так, у Валенсії він не відразу почав. Пам’ятаю, в жовтні чи листопаді я йому писав: “Давай! Усе в тебе вийде”. Я його ще пам’ятаю малим. Коли я був у Динамо-2, то Яремчук тільки починав.

Я у ньому відразу побачив задатки. У нас із ним схожий стиль. Я дуже радий за нього – що він все частіше грає в старті Валенсії, забив Реалу. Я не здивований, що він практично самотужки витягнув гру з Боснією. Слава богу, що у нас є такі нападники, – сказав Мілевський у коментарі Sport-Express.

Нагадаємо, вирішальна битва з Ісландією за вихід на чемпіонат Європи відбудеться у вівторок, 26 березня, у польському Вроцлаві. Початок зустрічі о 21:45 за Києвом. 

Максимович Назар

Recent Posts

Серія А. Юве відіграв у Болоньї 3 м’ячі за 10 хв

У матчі 37-го туру Серії А «Ювентус» на виїзді здійснив суперкамбек та зіграв унічию з «Болоньєю» (3:3).Читати…

36 хв. ago

Барселона готова віддати іменитих гравців в обмін на Довбика

6-річний український форвард «Жирони» Артем Довбик зацікавив низку іменитих клубів, які спробують його підписати у…

39 хв. ago

Шевченко увійшов до рейтингу найкращих європейських гравців

Британський журнал FourFourTwo опублікував рейтинг 100 найкращих європейських футболістів усіх часів.Читати далі

46 хв. ago

Генк обіграв Антверпен і піднявся на 4 місце. Соболь вийшов на 85-й хвилині

19 та 20 травня пройшли матч передостаннього 9-го туру топ-шістки чемпіонату Бельгії.Читати далі

49 хв. ago

Мороз: Поразка від Сербії мало що змінить. Треба виходити і перемагати в кожній грі

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Юрій Мороз прокоментував поразку від команди Сербії (0:1) у стартовому матчі…

52 хв. ago

Оболонь має кадрові проблеми перед вирішальним матчем в УПЛ

Досвідчений захисник «Оболоні» Павло Лук'янчук не встигне відновитися до поєдинку заключного туру УПЛ – з «Олександрією»,…

55 хв. ago