Categories: УПЛ

Лікар жорстко розкритикував Шахтар за їх спонсорський контракт

19 березня німецька торгова марка «Траумель» стала офіційним партнером футбольного клубу «Шахтар».

«Шахтар» популяризуватиме «Траумель», представляючи торгову марку як під час домашніх матчів «гірників», так і в соціальних мережах.

Компанії-партнери ухвалили рішення, що 1 мільйон гривень із суми контракту буде використано на реабілітацію дітей, які постраждали внаслідок війни в Україні.

Однак колишньому працівникові медичного відділу ФК «Рух» Дмитру Бабелюку явно не сподобалася така співпраця:

«ПРОСТО НЕМОЖЛИВО.

«Шахтар» і гомеопатична пустишка стали ОФІЦІЙНИМИ ПАРТНЕРАМИ, і тепер це сміття будуть сувати на всіх клубних платформах.

Це, звичайно, un-fucking-believable! Препарат, який є абсолютним мемом у світі медицини, лідером серед всіх псевдонаукових і пустих методів лікування, стає партнером найбільш успішного клубу України.

Який же крінж. У прес-релізі сторони ще й дозволяють собі описувати якісь покази до застосування, ефективність при травмах та іншу ахінею.

Ще раз: Траумель, як і всі інші препарати фірми Heel, є абсолютно неефективними. Це гомеопатія! ЖОДНІ адекватні наукові дослідження не довели хоча б якогось ефекту цієї групи «препаратів» на організм людини.

Я розумію, що спонсорські гроші не пахнуть і бізнеси слід підтримувати, але найгірше, коли це робиться за рахунок маніпуляцій з ЗСУ, а також промоцією міфічної допомоги засобами, які не мають ЖОДНОЇ ефективності.

Ви подумали, скільки людей піде в аптеку купувати це фуфло після такої новини? Ви подумали, скільки військових буде просити у волонтерів траумель замість дієвих препаратів? Отож… Бридко. Необдумано. Некомпетентно.

Все притомне медичне комʼюніті роками бореться проти промоції, використання та виписування пустишок, щоб у людей був доступ до ефективного лікування і вони не витрачали гроші на неефективні ліки. На ділі ж ми після стількох років боротьби з міфами бачимо такі ганебні кроки від надзвичайно серйозної організації, якою є ФК «Шахтар».

Неймовірний фак-ап», – написав Бабелюк.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

7 години ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

7 години ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

7 години ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

7 години ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

8 години ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

8 години ago