Ла Ліга. Вільярреал завдав мінімальної поразки Валенсії Яремчука

17 березня відбувся матч 29-го туру Ла Ліги між командами «Вільярреал» та «Валенсія». Український форвард «кажанів» Роман Яремчук потрапив у стартовий склад команди.

Ла Ліга, 29-й тур.

Вільярреал – Валенсія 1 : 0.

1 – 0. Куенка – 54.

Нереалізований пенальті: Баена (Вільярреал) – 39хв.

Роман Яремчук знову вийшов у старті “кажанів”, а його команда на момент початку левантійського дербі мала триматчеву безпрограшну серію і претендувала на єврокубкову зону.

Вільяреал, який на тижні вилетів з Ліги Європи від Марселя, розпочав активніше. Підопічні Марселіно Тораля мали супершанс на 13-й хвилині. Впродовж кількох секунд Гіоргі Мамардашвілі тричі вступав у гру, відбивши кілька ударів поспіль з меж штрафного, та ще й надійно зігравши на виході. Валенсія відповіла виходом Уго Дуро, який уникнув офсайду, опинився перед кіпером, але перекинув і його, і ворота. Був ще удар Каноса головою, з яким впорався Йоргенсен.

На 36-й хвилині Вільяреал заробив пенальті. Бертран Траоре виграв забіг і впав у боротьбі з двома суперниками. Хосе Гайя у тому епізоді ще й травму отримав, залишивши поле. Валенсія втратила капітана, але хоч не пропустила. Алекс Баена з 11-метрового не зміг переграти Мамардашвілі! Грузинський кіпер намертво забрав м’яч після доволі кволого удару.

Наприкінці тайму Дієго Лопес отримав пас від Яремчука, а після його удару м’яч зачепив руку Куенки. Арбітр пенальті не призначив. Перша половина завершилася нулями. Український форвард жодного разу не пробив по воротах, більше проявивши себе як асистент – в активі Романа два ключові паси.

По перерві Петер Гонсалес класно пробив у дальній кут воріт Вільяреала. Йоргенсен дотягнувся і відбив м’яч. Господарі відбповіли куди гостріше. Комесанья і Сьорлот з інтервалом у кілька секунд не змогли пробити Мамардашвілі. Однак гол відклався на лічені секунди – кутовий завершився влучним ударом Куенки, який заштовхав м’яч у ворота. Роман Яремчук тягнувся до м’яча навіть руками, але не дістав. 1:0.

Оскаджар міг зрівняти рахунок теж після розіграшу кутового, однак його удар парирував Йоргенсен. Уго Дуро замахнувся на гол року, пробивши через себе в дотик – туди, де стояв кіпер. Нагадав про себе і Яремчук, який заробив жовту картку для суперника за фол в центрі поля.

Максимович Назар

Recent Posts

Піхальонок: Перервали переможну серію, але нічого страшного. Якщо кожного разу хнюпити ніс, нічого не вийде

Олександр Піхальонок в ефірі УПЛ.ТБ дав короткий коментар після зустрічі.Читати далі

5 хв. ago

Інтер – Мілан: анонс матчу 5-го туру Серії А

Серія А. П'ятий тур 22 вересня. 21:45. Мілан. "Джузеппе Меацца" "Інтер" - "Мілан" Головний арбітр:…

39 хв. ago

Відомо, яку оцінку отримав Яремчук за матч Аріс – Олімпіакос

Український нападник Олімпіакосу Роман Яремчук з'явився на полі на 69 хвилині у 5 турі Суперліги Греції. Читати…

41 хв. ago

Рома – Удінезе: анонс матчу 5-го туру Серії А

Серія А. П'ятий тур 22 вересня. 19:00. Рим. "Стадіо Олімпіко" "Рома" - "Удінезе" Головний арбітр:…

43 хв. ago

Луческу розповів, як Дуглас Коста погрожував йому, прийнявши стійку боксера

Головний тренер збірної Румунії Мірча Луческу, який раніше працював в Україні із «Шахтарем», згадав про…

44 хв. ago

Манчестер Сіті – Арсенал: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 22 вересня. 18:30. Манчестер. "Етіхад" Головний суддя: Майкл Олівер (Англія) Трансляція:…

47 хв. ago