В січні Українська асоціація футболу отримала нового президента. Замість Андрія Павелка Конгрес організації обрав на посаду легенду нашого футболу Андрія Шевченка.

Після цього новий президент УАФ почав формувати свою команду. Одним із віцепрезидентів став Сергій Ребров, який є чинним тренером збірної України.

Крім того, Ребров став заступником самого Шевченка у комітеті національних збірних УАФ. Ще одним заступником Андрія Миколайовича став італієць Мауро Тассотті.

Спеціаліст раніше був асистентом Шевченка, коли той очолював збірну України. Їх тренерський штаб допоміг Україні вийти у чвертьфінал Євро-2020. Також Мауро допомагав Андрію Миколайовичу і в Дженоа.

Загалом Тассотті відомий як ексгравець Лаціо та Мілана, де він виступав на позиції центрального захисника. За римлян він пограв два сезони, а ось “россонері” Мауро віддав аж 17 років.

У складі Мілана оборонець тричі вигравав Кубок/Лігу чемпіонів, а також п’ять разів тріумфував у Серії А. Також на його рахунку сім ігор за збірну Італії, з нею він став віцечемпіоном світу-1994.