Categories: Перша ліга

ФСК Маріуполь у спарингу розгромив Поділля

У четвертому контрольному матчі зимового міжсезоння «Поділля» з Хмельницького поступилось першоліговому «Маріуполю» з рахунком 0:3.

Перший тайм активніше розпочав саме «Маріуполь», провівши декілька небезпечних атак. Ближче до середини тайму паритет у грі вирівнявся, проте забитим м‘ячем жодна з команд відзначитись не змогла. Команди пішли на перерву за рахунку 0:0.

У другому таймі рахунок у грі на 62 хвилині відкрив гравець «Маріуполя» Ярослав Мнишенко, який знаходиться на перегляді у азовського клубу. Вже через 4 хвилин він подвоїв перевагу – 2:0. «Поділля» провело ряд замін, на поле вийшли гравці молодіжної команди та гравці на перегляді. «Маріуполь» забив втретє на 76 хвилині, м’ячем відзначився Ілля Зубков (3:0), який встановив фінальний рахунок у матчі.

Спаринг із «Маріуполем» підсумував перший навчально-тренувальний збір «Поділля», який розпочався 7 лютого та тривав 14 днів. За цей період хмельниччан провели 4 контрольних поєдинки, у яких тричі поступились суперникам та одного разу здобули перемогу.

Тренерський штаб хмельницької команди на чолі із Віталієм Костишиним дав команді 2 вихідних, після чого «Поділля» у Винниках на навчально-тренувальній базі львівського «Руха» проводить другий етап підготовки до весняної частини сезону (з 23 лютого до 3 березня).

Товариський матч. Вінниця. НТБ Нива

14:00. Поділля Хмельницький – ФСК Маріуполь – 0:3

Голи: Мнишенко, 62, 66, Зубков, 76

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

29 хв. ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

32 хв. ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

35 хв. ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

37 хв. ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

41 хв. ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

44 хв. ago