Categories: УПЛ

Віктор Вацко – про ситуацію з центральними захисниками в Динамо

Журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився думками щодо ситуації з центральними захисниками Динамо.

“Гадаю, що на друге коло чемпіонату жоден молодий іноземний центральний захисник Динамо не допоможе. Збори не проходив, не адаптувався, не зіграний, не знає мови. Нормальний центральний захисник має говорити на полі, керувати партнерами, підказувати. Це дуже важливо.

Нині зробили ставку на Михавка. Раніше я вже казав, що серед динамівської молоді він єдиний, хто справив на мене враження на зборах. Я так розумію, що з нього хочуть зробити Забарного. Ілля у 18 років увірвався до складу, отримав довіру Луческу і попер так, що допер до АПЛ.

Влітку була інша історія – Біловар. На зборах він був хорошим. Мені розповідали таку байку, що Луческу спеціально ставив його проти найсерйознішого суперника – проти Аль-Хіляля. Там були Кулібалі, Мілінковіч-Савіч, Невеш. І Мірча всім хотів показати, що Біловар – це не те, що потрібно. Що потрібний сильніший захисник.

Але Біловар вийшов і топово відіграв. Потім ще один матч теж топово. І він вийшов у складі Динамо на чемпіонат, але там вже інша напруга та психологія. І Біловар одразу ж топово привіз, поплив і втратив довіру”, – розповів Вацко у програмі “Вацко Live”.

Нагадаємо, у поточному сезоні Біловар провів за Динамо 4 матчі (3 у чемпіонаті і 1 в Кубку), без результативних дій. Крістіан активно награвався на зимових зборах, але у спарингу з Лієпаєю отримав струс мозку. За словами Олександра Шовковського, захисник вже наступного тижня має розпочати роботу у загальній групі.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago