Categories: УПЛ

Хавбек Руху: Ми знали сильні та слабкі сторони Полісся і намагались скористатись цим

Півзахисник “Руху” Денис Підгурський підбив підсумки матчу 18-го туру УПЛ із “Поліссям” (1:1), в якому він відзначився забитим м’ячем.

“Я відчуваю довіру від тренерського штабу і готовий повністю викладатись на полі, аби довести, що заслуговую грати у старті та бути ключовим у команді. Штатний пенальтист у команді – Юрій Климчук. Але сьогодні я відчув упевненість, що можу забити, тож підійшов до Юри і сказав йому про це. Вдячний, що він довірився мені. Взагалі не було страху, а була лише впевненість, адже часто пробивав пенальті, граючи за “Рух” U-19. Денис Бойко намагався мене збити з пантелику: відкидав м’яч, дивився мені в очі, але це на мене не подіяло. Побачив, куди він кинувся і пробив у протилежний бік воріт.

“Руху” багато чого не вдалося, але нам протистояв серйозний суперник. “Полісся” ставить перед собою завдання виграти Кубок України та поборотись за чемпіонство. У грі проти житомирян перш за все не вдалося налагодити високий пресинг, а також було багато необов’язкових втрат у центрі поля. Можливо, “Полісся” виглядало краще, але і Віталій Пономарьов, і керівництво “Руху” подякували нам за гру. Звісно, ми налаштовувались на перемогу, але виходячи з того, як складалась гра, то нічия – непоганий результат.

В другому таймі тренерський штаб хотів освіжити та загострити гру й поміняли майже весь центр поля. Ми знали сильні та слабкі сторони “Полісся” і намагались скористатись цим. Було помітно, що суперник не відходив від своєї манери гри. Тільки но ми підлаштувались під них, як житомиряни почали грати довгими передачами. Треба було вигравати підбір м’яча, а ми з цим не впорались.

Хочу подякувати нашим вболівальникам. Хоч на трибунах і було не багато глядачів, адже зараз є обмеження, але це дуже важливо для нас. Я – молодий футболіст і ще не грав за такої підтримки! Вдячний, що люди прийшли та вболівали за нас, бо це дуже мотивує – фанати гнали нас уперед”, – сказав Підгурський.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago