Categories: Друга ліга

Друголіговий Чернігів не планує припиняти існування

Представник друголігового “Чернігову” розповів про найближчі плани клубу.

“Керівництво клубу робить все можливе для збереження команди у Другій лізі, незважаючи на всі об’єктивні складності, пов’язані з бойовими діями. На даний момент мови про закриття або припинення діяльності ФК Чернігів не йде.

Ми готові продовжувати виступати в будь-якому форматі, але необхідно, щоб спочатку закінчилася війна. Через активні бойові дії в нашому місті ми припиняли діяльність у соцмережах (співробітники під бомбардуваннями, проблеми з інтернетом, недоречність), але зараз ми вважаємо важливим доносити до наших уболівальників те, що клуб живий. Активність в соціальних мережах – один з основоположних елементів діяльності сучасного футбольного клубу, в чому ми намагаємося бути серед лідерів в ПФЛ.

ФК “Чернігів” та ФК Десна – абсолютно різні проекти, які не мають нічого спільного. За нашу команду виступають тільки чернігівці та вихованці шкіл Чернігівщини – це філософія клубу, Десна ж ставила перед собою завдання грати в єврокубках, це клуб елітного дивізіону.

Безумовно, ми стурбовані долею головної команди області, тому як її зникнення – удар по всьому футболу в регіоні. ФК “Чернігів” не проти будь-якої співпраці з колегами з “Десни”, але на сьогоднішній день мови про об’єднання не йде.

Стадіон “Чернігів-Арена” дійсно постраждав від російських обстрілів – пошкоджено газон, адміністративну будівлю, вхідну групу, каси, фан-шоп, кафе. В даний час ведуться роботи з прибирання території та ліквідації наслідків бойових дій, тому збитки та терміни відновлення клубної інфраструктури ще належить визначити.

Концепція ФК Чернігів передбачає відкритість, тому ми обов’язково повідомимо про все в наших ресурсах у міру розуміння ситуації”, – сказано в інтерв’ю.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

13 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

16 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

18 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

21 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

24 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

26 хв. ago