Емполі – Фіорентина: анонс матчу 25-го туру Серії А

18 лютого 2024 року. 16:00. Емполі. “Карло Кастеллані”
Серія А, 25-й тур
Де подивитися: Megogo
Травмовані: Ебуехі, Капуто, Марін – Додо, Кастровіллі, Крістенсен, Куаме

“Емполі”

“Нікола приніс багато енергії та правильну мотивацію, якої команді не вистачало в останні місяці. Тепер нам доведеться боротися з правильним настроєм до кінця чемпіонату”, – зазначає президент клубу Фабріціо Корсі.

“Емполі” покинув зону вильоту. Відтоді як Давіде Нікола очолив тосканську команду, вона не програла жодного матчу. У грі попереднього туру адзуррі вдалося здолати прямого конкурента на виїзді – “Салернітана” програла з рахунком 1:3. Героєм зустрічі став зимовий новачок Ньянг, який вийшов у середині другого тайму на заміну й оформив гол+пас.

Хоча тепер Мбай може стати яблуком розбрату, адже він відібрав у Канчельєрі право виконання пенальті. Луперто довелося відтягувати італійського форварда за руку, щоб той залишив м’яч Ньянгу. Після гри Мбай пояснив: “Тренер сказав, що я мав забити…” Добре, що сам Канчельєрі першим обійняв Ньянга після реалізованого 11-метрового.

“Фіорентина”

Другий матч поспіль “Фіорентині” належить зіграти в регіональному дербі. Аппеннінське дербі в перенесеному матчі 21-го туру команда Вінченцо Італьяно програла “Болоньї” з рахунком 0:2. “Ми спробували обмежити “Болонью”, але вона зараз занадто сильна. До того ж ми віддали супернику занадто багато простору під час другого голу”, – заявив Італьяно.

Цей матч став для тренера “Фіалок” сотим на чолі флорентійської команди в Серії А. Незважаючи на поразку, спортивний директор клубу Джо Бароне зазначив, що хотів би, щоб Італьяно провів ще сто матчів біля керма “Фіорентини”. Другу сотню тренера відкриє тосканське дербі з “Емполі”, який є одночасно принциповим суперником “Фіорентини” та її фарм-клубом.

Поразка в Болоньї змусила фанатів “Віоли” виступити проти клубної трансферної політики. Вони звинуватили Бароне в саботажі зимового трансферного вікна і висловили повну підтримку Італьяно. Джо напевно пошкодував про порівняння складу “Фіорентини” з “повним холодильником”. У грі з “Фрозіноне” ультрас “Віоли” відповіли директору банером: “Єдиний повний холодильник – у нас”. Журналіст Nazione Бенедетто Феррара відповів ще більш саркастично: “Можливо, холодильник і повний, але яка від того користь, якщо електрики немає?”

Gazzetta dello Sport зазначає, що Ніко Гонсалес, Бонавентура та Артур знизили свою продуктивність порівняно з першим колом чемпіонату, а Repubblica і Nazione вважають, що Парізі та Максим Лопес не виправдовують очікувань. До цього списку гравців сміливо можна віднести і Барака з Бельтраном та Нзолою.

Деякі флорентійські журналісти справді поспішили з висновками про вихід “Фіорентини” з кризи.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

22 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

25 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

27 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

31 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

33 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

35 хв. ago