Райо Вальєкано – Реал Мадрид: анонс матчу 25-го туру Ла Ліги

Прімера. 25-й тур
18 лютого. Мадрид. “Естадіо де Вальєкас”
“Райо Вальєкано” 15:00 “Реал Мадрид”
Арбітр: Алехандро Муньїс Руїс
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

“Райо Вальєкано”

“Райо” непогано розпочав сезон, але після нового року посипався. В останніх 6 матчах у команди лише 1 нічия та 5 поразок. Це призвело до відставки Франсіско з посади тренера.

Його крісло відійшло Іньїго Пересу, який не має самостійного досвіду роботи, зате він асистував Андоні Іраолі під час його надзвичайно успішної каденції в “Райо” – тобто, добре знає клуб і колектив. Це важливо, адже часу на розгойдування немає – зона вильоту лише в 7 очках.

У “Райо” другий найгірший домашній рекорд у Ла Лізі — лише 8 очок в 11 матчах. Його остання перемога в основний час датована 2 січня – у гостях із “Хетафе” (2:0). Козирі? Лише фланги, де, як і рік тому, гострі Альваро Гарсія та Ісі Паласон. Решта команди — невидатні середняки.

“Реал”

Якщо “Райо” весь тиждень відпочивав, то Мадрид у вівторок грав у ЛЧ проти “РБ Лейпциг” та переміг завдяки шедевру Браїма Діаса та вдалій грі Андрія Луніна (1:0).

При цьому тиждень тому “Вершкові” видали зовсім інший матч, вщент розбивши на “Бернабеу” “Жирону” (4:0). Нічого незвичайного тут немає — вдома команда перемагає красиво, а в гостях економніше, але не менш регулярно. 29 очок у 12 турах – найкращий гостьовий рекорд у Ла Лізі.

Перед виїздом до “Райо” Мадрид спокійний. Його відрив від “Жирони” досяг 5 очок, від “Барси” – 10. Чемпіонству майже нічого не загрожує. Ризики? Тільки втома, адже “Лейпциг” хоч і програв, але крові попив чимало. В усьому іншому, звісно, Мадрид сильніший.

“Райо Вальєкано” – “Реал Мадрид”: статистика особистих зустрічей

У першому колі “Райо” припаркував перед воротами двоповерховий автобус, і “Реал” його несподівано не пробив – 0:0. Було це на початку листопада.

Крім того, відзначаємо, що “Блискавки” виграли 2 з 3 останніх домашніх матчів проти “Реала”, і лише раз програли. Це додасть андердогу сил, хоча і ясно, що Іраоли, головного коваля тих успіхів, у клубі вже немає.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

30 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

33 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

35 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

38 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

41 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

43 хв. ago