Categories: УПЛ

Іван Надєїн: Верес не повинен вилетіти. Потрібно зберегти місце в УПЛ

Президент клубу «Верес» Іван Надєїн розповів про комплектацію команди з Рівного, благодійний матч в Ессені та відповів на інші питання

– У минулому сезоні ми розпочинали весняну частину сезону десятими. Зараз – п’ятнадцятими. Надії на порятунок було більше минулоріч, чи тепер?

– Насправді, надії більше сьогодні. У минулому році в нас ще до зимової перерви була невтішна серія. Вона продовжилася навесні. Сьогодні за підбором гравців – в нас один із найсильніших складів в історії команди. Тому надія в нас є.

Щодо новачків. Максим Сміян – вже продемонстрував прекрасну гру на зборах. Дуже конкурентний гравець. Марко Мрвальєвич – я впевнений, що він точно стане нашим активом. Фактурний, дуже корисний на полі футболіст. Олександр Мельник – теж додав нам зросту. Молодий, але досвідчений і фактурний.

В нас задача єдина – перемагати в кожній грі. Ми від цього не відходимо. Безперечно, повинні зберегти місце в УПЛ. Не вилетіти і бажано не потрапити у перехідні матчі.

– Як оцінюєте орендну угоду Дениса Янакова і Дмитра Шастала?

– Це плюс для Полісся. Бо їхні футболісти матимуть ігрову практику. Це плюс для самих футболістів і це плюс для нас, бо ми посилилися хорошими виконавцями. Тому вдячний президенту Полісся Геннадію Буткевичу. Бо це допомога для нас.

Ми шукали гравців на ці позиції. Поговорили з самими футболістами. Погодили оренду до літа. Всі виграли від цього.

– Денис Устименко міг опинитися у Вересі?

– Була розмова з президентом Кривбаса. Але потім виник варіант із Марко Мрвальєвичем. І варіант з Устименком відпав. Вірю, що ми зробили правильний вибір.

– Про благодійний матч в Ессені. Як виникла ця ідея?

– Матч відбудеться 23 березня. Це благодійний матч з метою підтримки інфраструктури нашої дитячої академії. Ідея виникла під час візиту делегації Рівнеради до Німеччини. Тоді міський голова Олександр Третяк очолював цю делегацію і тоді виникла така ідея. Спершу ми планували зіграти в листопаді. Але було мало часу на підготовку і перенесли на березень. В Ессені стадіон вміщує 20 тисяч вболівальників. Думаю, що прийдуть багато українців не лише з Ессена, а й з Дортмунда, Кельна, Дюссельдорфа, інших міст. Ми організовуватимемо невеликий перформенс задля об’єднання вболівальників. Це хороша нагода зустрітися з українцями у Європі і допомогти нашій академії.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago