Categories: Перша ліга

ТМ. Буковина закамбечила у спарингу з Поділлям

16 лютого, хмельницьке «Поділля» в Чернівцях зіграло товариський матч проти «Буковини». Гості вели в рахунку 0:2, але матч завершився звитягою господарів 3:2.

У першому таймі жодній з команд не вдалося вразити ворота суперника. А ось вже на старті другої половини матчу – на 48 хвилині, Віталій Каверін, скориставшись помилкою захисника «Буковини», зміг відкрити рахунок у грі. Ще через 8 хвилин «Поділля» забило вдруге – після подачі з кутового, гол забив Олег Вермієнко.

Зберегти перевагу в два м’ячі не вдалося. На 67 хвилині Віталій Фарасеєнко скоротив відставання в рахунку. А на 74 міг оформити дубль, коли пробивав пенальті у ворота хмельничан. Та не зміг переграти голкіпера «Поділля» Богдана Петриченка. Утім, на 80 хвилині «Буковина» все таки відігралася. А під завісу матчу забила ще й переможний гол – 3:2.

«Нічого страшного не сталося. Я задоволений сьогоднішнім спарингом, – в коментарі сайту «Є ye.ua» сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Адже ми перші 60 хвилин матчу доволі непогано виглядали, навіть вели в рахунку 2:0. Але потім почали робити заміни – випускали нашу молодь та гравців, які приїхали на перегляд. Ось їм і не вистачило ні досвіду, ні концентрації. Тому, в загальному, ми отримали хорошу інформацію для роздумів. Будемо і надалі підтягувати наших молодих футболістів. Тож попереду ще багато роботи, процес підготовки триває».

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago