Categories: Інше

ТМ. Верес розписав результативну нічию з дублерами чеської Сігми

Українські клуби продовжують активну підготовку до поновлення сезону. Не відстає від інших “Верес”, який провів на зборах вже свій шостий контрольний матч. Суперником був представник Чехії – дубль “Сігми” з міста Оломоуц.

Товариський матч

Сігма Б Оломоуц, Чехія – Верес Рівне, Україна 2 : 2.

0 – 1. Янаков – 48.

1 – 1. Догналек – 59.

1 – 2. Шестаков – 75.

2 – 2. Юріца – 86.

Верес: Коркодим – Сміян (С.Шарай, 46), Вовченко, Мельник, Гакман, Янаков (Світюха, 60), Кухарук, Кучеренко, В.Шарай, Годя (Кльоц, 60), Гайдучик (М.Шестаков, 60).

в.о. головного тренера: Олег Шандрук.

Голи: Догналек (59), А.Юріца (86) – Янаков (46), М.Шестаков (75).

Суперники розпочали у високому темпі. Вже упродовж стартових трьох хвилин дві поспіль гострі атаки провели чехи. Спершу верхову передачу у наш воротарський перервав Олександр Кученко. А після атаки другим темпом правим краєм і прострілу в район одинадцятиметрової позначки – Олександр Мельник розрядив ситуацію!

Рівняни відповіли. Владислав Шарай зібрав навколо себе двох суперників і віддавав перспективну передачу з флангу у центр на Дмитра Годю – неточно.

Потім був класний удар від Андрія Кухарука! З підйому метрів з двадцяти! Вище воріт! А біля протилежних воріт Філіп Юріца тікав на рандеву із Арсенієм Коркодимом. Нападник Сігми Б перекинув м’яч і через голкіпера, і через ворота.

Найкращий момент до перерви був у червоно-чорних. Владислав Шарай виконав кутовий з правого флангу. Олександр Мельник виграв повітря, а Василь Гакман з льоту пробив боковими ножицями. Голкіпер врятував чехів, зреагувавши на удар практично впритул!

Одразу після перерви команди почали забивати. Семен Вовченко кинув у прорив правим краєм Владислава Шарая, той прострілив і першим на м‘ячі на дальній стійці цю передачу замкнув Денис Янаков – 0:1!

Дублери Сігми швидко відповіли. Атака чехів правим краєм і діагональний удар гравця Сігми з меж штрафного майданчика став несподіваним для Арсенія Коркодима. Адам Догналек забив – 1:1.

Олег Шандрук замінами освіжив атаку і це спрацювало. Знову Владислав Шарай став автором гольового асисту. Цього разу з лівого краю виконав простріл сімдесят сьомий номер рівненської команди, а Михайло Шестаков практично з метра розстріляв порожні ворота – 1:2.

Верес впевнено продовжив контролювати гру. Але наприкінці матчу рівняни пропустили в елементарній ситуації. Невдало розташувалися наші захисники під час розіграшу стандартного положення. Футболісти Сігми Б виконали аут з правого флангу і Адам Юріца, опинившись без опіки, розстріляв ворота – 2:2! 

Шостий поспіль безпрограшний матч рівнян на зборах і четвертий нічийний.

Завтра, 12-го лютого, у Туреччині Верес зіграє з латвійською Лієпаєю.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago