Гагарін – про колишніх працівників Кривбаса, які не повернулися з-за кордону: Вони не українці

Віцепрезидент “Кривбаса” Артем Гагарін висловився про двох колишніх працівників клубу, які минулого року не повернулися з командою до України після закордонної гри.

“Ці дві… Мабуть, дуже складно, що інколи не можна вийти в комунікацію з людьми, в офіційну, з простими речами. Наприклад, сказати: “Люди, може воно і добре, що дві такі падлюки виїхали з країни?”. Вони нам не помічники, вони не українці.

Є таке російське слово “приспособленцы”. Я тоді намагався зв’язатися, вони виключили все, заблокували всіх майже, особистого спілкування майже не було. Та і не дуже хотілося. Коли ти зрозумів, що людину вже не повернеш звідти, то і не дуже хотілося витрачати час на цю…

Дивіться, все стане на свої місця. Якби це були топспеціалісти, які пахали як коні, я б сказав: “Вони там щось собі знайдуть”. Вони там нічого собі не знайдуть, це точно, бо я знаю, які вони працівники. Вони десь трошки ледащі, за них треба було допрацьовувати.

До цього мене набирав один з них і каже: “Сергійовичу, а можна я… У мене там сестра, можна я там із нею залишуся на кілька днів, тому що в нас же до 15-го дозвіл, а потім прийду?”.

Я кажу – ні. Ми виїхали всі, ми повинні і повернутися всі. Так не може бути. Але цей дзвіночок я почув, набрав адміністратора і кажу: “Давід, збирай всі паспорта”. Давід зібрав у всіх паспорти, всіх, вони були у нього в рюкзаку, лежали.

Почалася гра, вони вийшли працювати, Роман СММ-ник працював на своїй точці за воротами, фотограф – на іншій точці. Давід, коли почалася гра, зайшов в роздягальню, залишив рюкзак і пішов працювати.

Потім він каже: “Я йду, камера лежить на полу”. Просто стадіон, а на полу камера. Що за фігня? І він починає склеювати, швидко в роздягальню, сумка розкрита, нема паспортів, — сказав Гагарін для КDK.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago