Дисциплінарна комісія перегляне результат матчу Хетафе – Реал Мадрид

Запеклий поєдинок Реала проти Хетафе викликав скарги з боку Ла Ліги щодо ймовірних расистських скандувань, а також образи з боку Джуда Беллінгема.

Сутичка була затьмарена заявами про те, що Беллінгем назвав гравця Хетафе Мейсона Грінвуда “ґвалтівником”, що наразі розслідується. Ла Ліга також розслідує заяви про те, що фанати Хетафе вигукували расистські кричалки, називаючи зірку мадридського клубу Вінісіуса Жуніора мавпою, про що ліга написала у скарзі, поданій до Федерації футболу Іспанії (RFEF). На відеозаписах, розміщених у соціальних мережах після матчу, нібито видно, як фанати расистськи ображають бразильського вінгера.

Беллінгем також заявив, що образив Грінвуда, і, як кажуть, Ла Ліга навіть запросила спеціаліста з читання по губах, щоб уточнити, що саме було сказано.

«Слід також повідомити, що після закінчення матчу в соціальних мережах були виявлені повідомлення про можливий інцидент, в якому гравець гостей Джуд Беллінгем нібито образив місцевого гравця Мейсона Грінвуда англійською мовою після ігрової дії», – йдеться в повідомленні La Liga.

Півзахисник мадридців Дані Себальос також став жертвою скандування фанатів Хетафе. La Liga зазначає, що Хетафе відреагував на інциденти, зробивши чітку заяву, яка засуджує расизм через гучномовець стадіону.

Наразі невідомо, чи будуть застосовані санкції до Хетафе або Беллінгема за расистські речівки вболівальників або ймовірні образи на адресу Грінвуда. Тим часом лідери Ла Ліги Мадрид зіграє з найближчим конкурентом Жироною, а Хетафе прийме Сельту.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago