Categories: Інше

ТМ. Кривбас розгромив Брентфорд

Пʼятий спаринг на іспанських зборах «Кривбас» зіграв проти англійського «Брентфорда» Б – дубля однойменного клубу з АПЛ. Майже рік тому, в березні 2023, «бджолярі» Б протистояли у спарингу збірній України та поступились – 0:2.

Товариський матч

Кривбас Кривий Ріг, Україна – Брентфорд-2 Англія 6 : 1.

1 – 0. Бізімана – 6.

2 – 0. Задерака – 24.

3 – 0. Рябов – 27.

4 – 0. Кузик – 48.

5 – 0. Кожушко – 55.

6 – 0. Соса – 65.

6 – 1. Лейдлоу – 78.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Володимир Маханьков (Богдан Хома, 62), Рафаель Бандейра (Андрій Понєдєльнік, 62), Володимир Вілівальд (Данило Бескоровайний, 62), Вʼячеслав Рябов (к) (Тимур Стецьков, 62), Віктор Блізніченко (Іван Дібанго, 46), Єгор Твердохліб (Денис Кузик, 46; Жан По, 46), Максим Луньов (Артур Микитишин, 46), Джихад Бізімана (Юрій Вакулко, 62), Клім Приходько (Микита Татарков, 46), Максим Задерака (Даніель Соса, 62), Олег Кожушко (Прінс Аду, 62).

Запасних не залишилось.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Брентфорд» Б (Брентфорд) (стартовий склад): Вінсент Анхеліні, Кайрес Лісбі, Валентіно Адедокун, Еріон Забелі, Бенджамін Артур, Ісаак Холланд, Рілі Оуен, Ешлі Хей, новачок, Макс Діков, Тоні Йоган.

На заміни виходили: Марлі Тавазіва, Іван Морган, Ітан Лейдлоу, Бʼю Бут.

Головний тренер: Нік Макфарлейн.

Початок матчу залишився за червоно-білими. Хоча перший удар в матчі був за англійцями, але Маханьков зіграв надійно після низового удару з середньої дистанції. Й тут же «Кривбас» створив свій перший момент, коли Твердохліба вивели тет-а-тет з Анхеліні, але воротар суперника виграв дуель. У наступній атаці ми забили свій «швидкий» гол.

Луньов виконав класну подачу з кута поля, мʼяча на дальній стійці отримав Бізімана – і обвідним ударом відкрив рахунок – 1:0. «Кривбас» заволодів ініціативою. Атаки на ворота «Брентфорда» Б ставали все частішими та гострішими. В середині тайму вдалось забити ще двічі. Спочатку Задерака після флангової подачі від Бандейри ударом з другого поверху пробив у дальній кут – 2:0.

За три хвилини відзначився ветеран Рябов. І знову подача Луньова з кутового. Капітан чітко підрізав мʼяча у дальній кут – 3:0! Перший тайм дійсно вдавався криворіжцям, адже вони могли забивати ще як мінімум декілька разів після моментів Кожушка. Натомість, англійці в кінцівці першої половини гри провели свої небезпечні атаки. Після однієї з таких Маханьков перевів снаряд у поперечину.

В перерві ми провели деякі зміни в складі. Дебют другого тайму вийшов вогняним: «Кривбас» довів свою перевагу до 5:0! Кузик обвідним ударом з меж штрафного – 4:0, і згодом Татарков вивів один на один з кіпером Кожушка – і Олег класно розібрався у ситуації, пробивши у дальній кут – 5:0. На 65 хвилині пройшла швидка контратака: Соса обробив мʼяча та потужно поцілив у дальній кут з-за меж карного майданчика – 6:0.

Наша команда продовжувала вести гру, але пропустила у власні ворота. Лейдлоу увірвався у штрафний та пробив точно у дальню девʼятку без шансів для Хоми – 6:1. Впевнена перемога «Кривбасу» з тенісним рахунком, команда продовжує підготовку до другої частини сезону. Наступний спаринг – 10 лютого проти данського «Віборга», це буде передостанній контрольний матч на Піренеях.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago