Categories: Перша ліга

Андрій Аніщенко: Молодь Металіста має прогресувати

Головний тренер Металіста Андрій Аніщенко поділився враженнями від виступу своєї команди в осінній частині сезону Першої ліги ПФЛ, а також розповів про плани на майбутнє.

Підсумки півріччя

– Результатами першої частини сезону не можемо бути задоволені, – вважає наставник харків’ян. – Багато часу приділяємо аналізу нашої гри. Дев’яте місце у групі – це не те, на що ми сподівалися. Маємо те, що маємо. Необхідно працювати і постійно вдосконалюватися. Роботи у нас ще дуже багато. Зробимо все, що у наших силах.

Кадрова ситуація

– Після сезону в УПЛ нас залишили практично всі гравці. Перед стартої у Першій лізі довелося формувати зовсім іншу команду. Отримала шанс проявити себе серед професіоналів низка молодих гравців. Загалом у нас дуже молода команда, якій не вистачає досвіду. Рязанцев, Багачанський вже грали в УПЛ, але їх не можна назвати досвідченими футболістами. На жаль, далеко не всі наші молоді футболісти виправдали сподівання. Хочемо, щоб вони розкривали свій потенціал, прогресували. Сподіваємося, що навесні побачимо зовсім іншу гру.

Завдання на весну

– Для нас головне залишитися у Першій лізі. Безумовно, з огляду на конкуренцію, це зробити буде непросто, але все у наших руках. Потрібно працювати, працювати та ще раз працювати.

Плани на міжсезоння

– Футболісти вийшли із відпустки 11-го січня. Частина футболістів проводила заняття у Харкові на полях Дитячо-юнацької футбольної школи Металіст. Інша ж частина команди працювала за індивідуальною програмою. З першого лютого в Ужгороді почалися навчально-тренувальні збори, які складатимуться з трьох двотижневих циклів, – резюмував Андрій Аніщенко.

Пресслужба ПФЛ

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

8 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

38 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

42 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

50 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

51 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

54 хв. ago