Categories: Інше

Нового спонсора Буковини понад 10 років розшукує ФБР

Чернівецький футбольний клуб “Буковина” отримав нового титульного спонсора. Ним стала компанія Dmart, головою якої є український бізнесмен Володимир Дубинський.

30 ciчня, у приміщеннi офісу ФК “Буковина” вiдбулася спільна пресконференція керiвництва футбольного клубу та його нового титульного спонсора – компанії “Демарт”.

“Буковина” – клуб із великими традиціями та значною уболівальницькою підтримкою у Чернівцях. Ми вирішили допомогти йому і разом почати новий шлях. У нас великі цілі та амбіції. Цього сезону команда вже не може претендувати на потрапляння до Прем’єр-ліги. Влітку ж їй буде поставлено завдання за підсумками сезону 2024/2025 здобути путівку до прем’єрліги”, – окреслив завдання новий спонсор, голова компанії “Демарт” Володимир Дубинський.

Цікаво, що на офіційному сайті уряду США fbi.gov зазначається, що братів Дубинських – Володимира та Леоніда – розшукує ФБР.

Зокрема, їх розшукують “за ймовірну причетність до іпотечного шахрайства в Каліфорнії. Брати будували, розбудовували та продавали нерухомість у Каліфорнії з серпня 2006 року по травень 2008 року. Оскільки ринок нерухомості занепав, брати, як стверджується, залучали членів сім’ї, співробітників і партнерів із хорошою кредитною історією, щоб виступати в ролі неофіційних покупців житлових будинків”, – йдеться у тексті на сайті.

Також зазначають, що федеральний ордер на арешт Володимира та Леоніда Дубинських було видано 14 вересня 2012 року в Окружному суді США Східного округу Каліфорнії, Сакраменто, штат Каліфорнія, після того, як їх звинуватили в шахрайстві з поштою.

На своїй фб-сторінці Чернівецький міський голова Роман Клічук оприлюднив фото із Володимиром Дубинським і подякував йому за підтримку буковинського футболу.

“Дякуємо всім меценатам, які підтримують Буковину і футбол нашого краю. Тож вболіваємо за наших. З підтримкою вболівальників та нового титульного спонсора – компанії “Демарт” прямуємо до нових досягнень”, – написав мер.

У коментарях під дописом міському голові читачі скинули посилання на офіційні урядові сайти США із деталями справи щодо братів Дубинських, і поцікавилися, чи, бува, не помилилися зі спонсором. На що Роман Клічук відповів:

“Не помилився, тому що є досвід по волейбольній лізі. А взагалі-то не стоїть велика черга з меценатів у спорт”.

Як відомо, за підтримки компанії “Демарт” вже в друге в Чернівцях в умовах війни відбувається “Чемпіонат України з волейболу”. Також компанія Dmart володіє баскетбольним клубом “Прометей”.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ріццолі розібрав спірні суддівські рішення у матчах 6-го туру УПЛ

Головний експерт з арбітражу УАФ, а також член Комітету арбітрів Нікола Ріццолі проаналізував деякі спірні…

59 хв. ago

Шахтар оштрафували на 252,5 тис грн за бійку в матчі чемпіонату U-19 з Динамо у травні

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо травневого матчу чемпіонату U-19 «Шахтар» – «Динамо», де…

1 годину ago

Президент Ла Ліги отримав догану від іспанського суду

Хав'єр Тебас, президент Ла Ліги, отримав догану від Адміністративного спортивного суду Іспанії (TAD) за скаргою,…

1 годину ago

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

1 годину ago

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

3 години ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

3 години ago