Categories: Перша ліга

Легіонер Лівого Берега: Радий тут бути. Це великий клуб, який буде з часом лише зростати

Лівий Берег завершив перший мінізбір матчем з Зорею U-19 (перемога 5:0). Команда повертається до роботи у вівторок, 30 січня.

Новачок команди бразилець Сідней поділився враженнями від перших днів виснажливої роботи.

Дуже щасливий забити за Лівий Берег свій перший м`яч, – сказав Сідней після матч з Зорею U-19 (5:0), в якому він двічі забив і заробив пенальті. – Насправді, команда мене дуже добре прийняла. Тому чудово, що я підписав контракт і в першому матчі двічі забив.

Мені подобається грати в захисті, але коли потрібно, щоб я підключався до атаки, то стараюся бути активним. Ми досить багато тренуємося, щоб добре захищатися і також забивати. Я радий що провів два м’ячі і сподіваюсь, що наступного разу зможу знову допомогти команді.

Я відчуваю підтримку в колективі. Трохи розмовляю українською, стараюся її вивчати, але більше спілкуюся англійською. Та головне, що в колективі роблять все, щоб я якнайкраще всіх розумів.

Радий тут бути. Це великий клуб, який буде з часом лише зростати. Лівий Берег мене дуже добре прийняв і я сподіваюсь, що зможу віддячити грою на полі.

В Україні мало бразильських гравців. У Лівому Березі бразильців зовсім немає, то буває трохи тяжко. Але в цілому я радий тут знаходитися і, сподіваюся, що зможу допомагати команді», – підкреслив гравець.

 

Пресслужба ПФЛ

Максимович Назар

Recent Posts

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

2 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

4 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

6 хв. ago

Динамо розпродало всі доступні для продажу квитки на матч з Рухом

Київське «Динамо» повідомило про те, що припинено продаж квитків на домашній матч команди в 7-му…

10 хв. ago

Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги чемпіонів

Вінгер Рахім Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги…

13 хв. ago

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

8 години ago