Categories: Друга ліга

Генеральний директор ФК Кудрівка-Нива Євген Кушнір про майбутні плани

Генеральний директор Євген Кушнір ФК Кудрівка-Нива розповів про зміну назви, комплектацію команди, про домашню арену, а також поділився планами на майбутнє.

– Відтепер клуб буде виступати як Кудрівка-Нива. З цією назвою він дограє сезон 2023/24, – відзначив Кушнір у коментарі SportArena.

Комплектація команди

– Спільно з тренерським штабом, спортивним директором і тренером-аналітиком ми провели дуже плідну роботу щодо посилення складу. Всі разом, працювали над відстеженням, запрошенням переглядом і підписанням потенційних новачків. Скажу, що на сьогодні серед них є й гравці з УПЛ. З бузівської Ниви залишилися воротарі Георгій Клімов і Роман Льопка, захисники Євген Місюра, Денис Ткаченко, Павло Західний, півзахисники Олександр Калінін і Володимир Тименко, нападник Владислав Нехтій.

Суттєві підсилення

– Клубом підписані захисники Роман Гагун – Верес (Рівне), Артем Мачелюк – Зірка (Кропивницький), Іван Мамросенко – ФСК Маріуполь, Іван Скляренко – Дружба (Мирівка), півзахисники Валерій Рогозинський – ФК Минай, Микита Тепляков – ФСК Маріуполь, Ярослав Захаревич – Дружба (Мирівка), Микола Вечурко – Чайка (Петропавлівська Борщагівка). Орендовані два півзахисники: на 1,5 роки Данило Фальковський Металург (Запоріжжя), на 1 рік – Кирило Матвєєв, Карпати (Львів). Команда вже укомплектована десь на 90%.

Домашня арена

– Хотіли б грати у Кудрівці Чернігівської області – проте там є свої нюанси, пов’язані з умовами, які ставляться перед стадіонами в Першій лізі. Ми постараємося виправити всі ці організаційні моменти, щоб команда могла зіграти в Кудрівці.

Завдання на весну

– Ми – молода команда, новий проект, можна сказати. Але наше головне завдання – створити всі умови для розвитку гравців, для реалізації своєї філософії, тактики та розуміння гри головного тренера, і щоб він міг спокійно реалізовувати та пропогандувати свій стиль гри і доносити розуміння того малюнку гри, який він хоче мати. І керівництво клубу довіряє тренерському штабу та всім працівникам клубу, які працюють задля того, щоб команда і кожен гравець могли прогресувати та не відходили від своєї гри. Ми не хочемо грати задля просто перемоги заради перемоги, стати біля своїх воріт. Наше завдання – щоб ми могли грати в свій футбол і розвивати гравців. Ми концентруємося на прогресі, але не відмовляємося від боротьби за результат. Кудрівка-Нива постарається потрапити в п’ятірку найкращих, а за можливості – й поборотися за більш високе місце – в четвірці, що відкриває можливість претендувати на плей-офф за місце в УПЛ.

Тренерський штаб

– Головний тренер – Роман Локтіонов, помічники – Дмитро Назаренко та Павло Щедраков, тренер-аналітик – Олександр Протченко, тренер воротарів – Сергій Карпов, тренер з фізпідготовки Максим Андрейченко, спортивний директор Антон Васильович Свершок, генеральний директор – Євген Євгенович Кушнір. Лікар та массажист залишитись у клубі, вони працювали в першому колі з командою.

Кадрові новини Кудрівки

– У команді залишилися воротарі Андрій Следзевський і Денис Ферт, захисник Володимир Пластун, півзахисники Данило Гармаш, Володимир Зубашівський, Владислав Іващик, Кирило Коваленко – це ті, хто точно. Стосовно інших гравців, то хтось із них поки доводить свій рівень новим тренерам, хтось на перегляді, щодо когось ще визначаємося. Кудрівку тренуватиме Василь Баранов.

Завдання Кудрівки

– Навесні ця команда теж буде старатися, грати на перемогу в кожному матчі, створювати конкуренцію визнаним фаворитам. Ніхто не знімає з Кудрівки необхідності боротися з кожним суперником, хоча загалом команда омолодиться й буде більше зосередженою на підготовці та покращенні рівня футболістів.

Амбітні плани

– Хочемо зламати певні стереотипи в нашому футболі стосовно і тренерів, і футболістів, і розуміння гри. Прагнемо, щоб наші футболісти дійсно розуміли, в який футбол вони грають. Тож ціль – щоб наша робота приносила результат і користь нашому клубу, щоб виховувалися молоді футболісти й ішли далі, щоб наш клуб зростав у класі, дійшов до Прем’єр-ліги та єврокубків, і щоб наша футбольна Україна отримала ще один дуже якісний футбольний клуб, – сказав Євген Кушнір.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами SportArena

Максимович Назар

Recent Posts

Головний тренер Жирони зробив заяву перед матчем з Валенсією

Головний тренер Жирони Мічел пояснив, чого він вимагає від своїх гравців, які, за його словами,…

4 хв. ago

Екс-президент УЄФА запропонував змінити правила футболу

Мішель Платіні, який нині є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, закликав до проведення…

6 хв. ago

Блогер – про Герреро та Себальоса у грі з Ворсклою

Блогер Михайло Смоловий оцінив гру новачків «Динамо» Едуардо Герреро та Брайана Себальоса у матчі з…

8 хв. ago

Вінісіус Тобіас: Реал і Шахтар два по-своєму великі клуби

Захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас в інтерв'ю клубній пресслужбі "гірників" згадав про період своїх виступів за…

36 хв. ago

Енцо Мареска: Зараз Мудрик не грає, але це не означає, що він не буде грати в майбутньому

Головний тренер «Челсі» Енцо Мареска поділився думкою щодо перспектив вінгера команди Михайла Мудрика збільшити кількість своїх ігрових хвилин. Читати…

41 хв. ago

Різник увійшов до символічної збірної першого туру ЛЧ від SofaScore

Аналітичний портал SofaScore опублікував свою версію символічної збірної першого туру основного раунду Ліги чемпіонів.Читати далі

50 хв. ago