Лас-Пальмас – Реал: анонс матчу 22-го туру Ла Ліги

Прімера. 22-й тур
27 січня. Лас-Пальмас. “Естадіо де Гран-Канарія”
“Лас-Пальмас” 17:15 “Реал Мадрид”
Арбітр: Сесар Сото Градо
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

“Лас-Пальмас”

Якби не “Жирона”, то зараз в Іспанії найбільше говорили б саме про канарців. Скромний клуб улітку повернувся до Ла Ліги після шестирічної паузи — і що ми бачимо? Він бореться за потрапляння в єврокубки!

Козир “Лас-Пальмаса” – його оборона. 17 пропущених у 21 турі — другий найкращий результат після “Реала”. З атакою у остров’ян довго були проблеми, але в останніх турах запрацювала і вона. “Вільярреалу” забили тричі (3:0), “Райо” – двічі (2:0); “Барсі” програли, але теж забили (1:2).

Лідер “Лас-Пальмаса” – Кіріан Родрігес; центрхав із шикарним ударом. Головний талант – Альберто Молейро, вінгер із задатками плеймейкера. З форвардами, щоправда, біда — Мунір, Сандро та Каба не тягнуть. Натомість воротар Альваро Вальєс лідирує в лізі за кількістю сейвів, він дуже сильний.

“Реал”

Якщо Лас-Пальмас бореться за 6-7 місця, то Мадрид, звісно, націлений на перше. І він до нього дуже близький – “Жирона” поки попереду, але вона зіграла на матч більше.

Минулого тижня “Реал” видав скандальний матч проти аутсайдера “Альмерії” (3:2). Результат зустрічі вирішили судді ВАР, котрі тричі ставали на бік фаворита у спірних ситуаціях. До цього “Реал” й поготів вилетів із Кубка від “Атлетіко” (2:4). Чи означає це спад форми? Ми не поспішали б.

Мадриду справді не вистачало інтенсивності минулого тижня, але, швидше, це вплив поїздки до Саудівської Аравії на Суперкубок. Вже на Канарах має піти легше. Не забуваємо — у “Реала” найкраща оборона ліги (13), друга найкраща атака (43) і лише 7 втрачених очок на виїзді в цій Ла Лізі.

“Лас-Пальмас” – “Реал Мадрид”: статистика особистих зустрічей

У першому колі “Реал” легко розібрався з “Лас-Пальмасом”, котрий, як здалося, злякався величезних трибун “Бернабеу” — 2:0.

Глибше копати особливого сенсу немає, але якщо вам цікаво, остання перемога канарців над Мадридом датована квітнем 2001-го (4:2).

Орієнтовні склади

У “Реала” головна втрата — дискваліфікований за перебір карток Джуд Беллінгем, якого доведеться міняти Браїму Діасу. До відсутності Куртуа, Мілітао та Алаби всі вже звикли.

У “Лас-Пальмаса” дискваліфікація у основного правого бека Араухо; також травмований лівий бек Сінкгравен, але цього хоча б є комусь міняти.

“Лас-Пальмас”: Вальєс – Суарес, Ерсог, Мармоль, Серхі Кардона – Мунір, Муньйос, Перроне, Кіріан Родрігес, Молейро — Сандро

“Реал Мадрид”: Лунін – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Менді – Кроос, Чуамені, Вальверде – Браїм Діас – Родріго, Вінісіус

Максимович Назар

Recent Posts

Блогер – про Герреро та Себальоса у грі з Ворсклою

Блогер Михайло Смоловий оцінив гру новачків «Динамо» Едуардо Герреро та Брайана Себальоса у матчі з…

2 хв. ago

Вінісіус Тобіас: Реал і Шахтар два по-своєму великі клуби

Захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас в інтерв'ю клубній пресслужбі "гірників" згадав про період своїх виступів за…

30 хв. ago

Енцо Мареска: Зараз Мудрик не грає, але це не означає, що він не буде грати в майбутньому

Головний тренер «Челсі» Енцо Мареска поділився думкою щодо перспектив вінгера команди Михайла Мудрика збільшити кількість своїх ігрових хвилин. Читати…

35 хв. ago

Різник увійшов до символічної збірної першого туру ЛЧ від SofaScore

Аналітичний портал SofaScore опублікував свою версію символічної збірної першого туру основного раунду Ліги чемпіонів.Читати далі

44 хв. ago

УЄФА оголосив ім’я найкращого футболіста тижня в Лізі чемпіонів

Півзахисник "Баєра" Флоріан Вірц став найкращим гравцем Ліги чемпіонів за підсумками першого ігрового тижня.Читати далі

52 хв. ago

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

2 години ago