Колишній форвард Шахтаря та Волині продовжить кар’єру у третьому англійському дивізіоні

“Карлайл Юнайтед” радий повідомити, що український нападник Антон Дудік підписав контракт із клубом третього англійського дивізіону “Карлайл Юнайтед” до кінця сезону. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

19-річний Дудік раніше представляв луцьку “Волинь” і донецький “Шахтар” в Україні, а також польський “Шльонськ Вроцлав”, перш ніж переїхати в Англію.

“Антон був із нами протягом останніх кількох місяців. Його порекомендував нам агент, і ми привезли його, щоб він почав тренуватися з молодіжною командою.

“Він показав, що в нього достатньо сил, щоб брати участь у тренуваннях першої команди, тому він неодноразово тренувався з нами. Я просто думаю, що в ньому є щось, на що варто звернути увагу і залишити його в команді надовго, поки ми намагаємося його розвивати”.

“Він ще не готовий до виходу в першу команду, але, безумовно, у нього є реальні перспективи. У нього є досвід роботи у великих клубах України, і я з нетерпінням чекаю, як він буде розвиватися”.

Крім того, це звучить трохи м’яко, але я думаю, що хлопець заслуговує на шанс, з огляду на те, через що довелося пройти йому і його родині”.

“Ми дамо йому можливість побачити, на що він здатний. Досі було дуже прикро, тому що він не міг грати, але зараз ми перебуваємо в такому становищі, що можемо грати з ним як з гравцем старшого віку в матчах молодіжної команди, а також в іграх Кубка Камберленда.

“Ці ігри дадуть нам можливість як слід розглянути його, а потім подивитися, як він розвиватиметься далі. Ми вважаємо, що він може стати хорошим перспективним гравцем”, – прокоментував подію менеджер команди Пол Сімпсон.

Максимович Назар

Recent Posts

Головний тренер Жирони зробив заяву перед матчем з Валенсією

Головний тренер Жирони Мічел пояснив, чого він вимагає від своїх гравців, які, за його словами,…

8 хв. ago

Екс-президент УЄФА запропонував змінити правила футболу

Мішель Платіні, який нині є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, закликав до проведення…

10 хв. ago

Блогер – про Герреро та Себальоса у грі з Ворсклою

Блогер Михайло Смоловий оцінив гру новачків «Динамо» Едуардо Герреро та Брайана Себальоса у матчі з…

12 хв. ago

Вінісіус Тобіас: Реал і Шахтар два по-своєму великі клуби

Захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас в інтерв'ю клубній пресслужбі "гірників" згадав про період своїх виступів за…

41 хв. ago

Енцо Мареска: Зараз Мудрик не грає, але це не означає, що він не буде грати в майбутньому

Головний тренер «Челсі» Енцо Мареска поділився думкою щодо перспектив вінгера команди Михайла Мудрика збільшити кількість своїх ігрових хвилин. Читати…

45 хв. ago

Різник увійшов до символічної збірної першого туру ЛЧ від SofaScore

Аналітичний портал SofaScore опублікував свою версію символічної збірної першого туру основного раунду Ліги чемпіонів.Читати далі

54 хв. ago