Categories: Інше

ТМ. Рух у першому спарингу дня поступився Домжале

Рух цієї зими вже зіграв спаринг з “Минаєм”. А ось цикл контрольних матчів проти закордонних суперників розпочався для львів’ян сьогодні, 26-го січня. “Рух” зіграв спершу проти “Домжале”.

Товариський матч

Рух Львів, Україна – Домжале Словенія 2 : 3.

1 – 0. Плюмен – 22.

1 – 1. Ступаревич – 31.

2 – 1. Плюман – 56.

2 – 2. Крупіч – 58.

2 – 3. Ступаревич – 75-пен.

«Рух»: Ванівський, Кітела, Матвіїв, Баршак, Теслюк, Столярчук, Таллес, Денисов (Квас, 60), Непейпієв (Касарда, 56), Плюман, Карабін

«Рух» продовжує підготовку до другої частини сезону на зборах у Словенії та провів свій перший спаринг проти місцевого «Домжале». У цьому поєдинку Віталій Пономарьов перевірив найближчий резерв, а також дав дебютувати за основу 19-річному Матвіїву та 16-річному Баршаку, які грали у центрі захисту, а також 16-річному атакувальному півзахиснику Денисову та 18-річному голкіперу Ванівському.

Активніше поєдинок розпочав «Домжале»: на 5-ій хвилині «рухівці» обрізались в центрі поля і Ступаревіч вийшов віч-на-віч, але пробив повз дальній кут воріт. Тоді як Столярчук відповів ударом зі штрафного – м’яч пролетів над поперечиною. А на 22-ій хвилині «жовто-чорні» забили: Таллес подав кутовий і Плюман ефектним ударом у падінні скерував м’яч у сітку та відкрив рахунок у матчі. За кілька хвилин Фредді міг оформити дубль і красиво стріляв здалеку, але не влучив у ворота. Водночас «Домжале» зрівняло рахунок також зі стандарту: після подачі зі штрафного на 31-ій хвилині забив Ступаревіч. Після цього у гру кілька разів вступив Ванівський, врятувавши «Рух» після небезпечних ударів Толіча та Брецла.

Другий тайм стартував за рівної гри й обидві команди багато боролись за м’яч. В одному з таких епізодів на 56-ій хвилині Плюман відібрав м’яч у центрі поля, втік від захисників та переграв голкіпера, знову вивівши «Рух» вперед. Та вже за чотири хвилини Крупіч виграв другий поверх після подачі з флангу, влучно пробив головою, відтак «Домжале» знову відігрався. Чудову нагоду відзначитись згодом мав Касарда, але після його потужного пострілу з передачі Кваса чудово зіграв голкіпер словенців. Не менш якісно за кілька хвилин зіграв Ванівський – спочатку здійснив суперсейв після удару Брецла, а згодом нівелював спробу Ступаревіча. Проте навіть Святослав був безсилий, коли на 78-ій хвилині Ступаревіч реалізував пенальті, який призначили за гру рукою Баршака у штрафному майданчику львів’ян. Наприкінці гри Ванівський знову виручив, відбивши постріл зі штрафного. А Таллес змарнував хороший момент аби зрівняти рахунок, пробивши повз ворота.

У підсумку, яскрава гра, але поразка з рахунком 2:3. Далі на «рухівців» чекає спаринг в Умазі зі «Сараєво».

Максимович Назар

Recent Posts

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

9 хв. ago

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

2 години ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

2 години ago

Мессі заснував продюсерську компанію

Восьмиразовий володар "Золотого м'яча", аргентинець Ліонель Мессі заснував продюсерську фірму. Про це він повідомив у…

2 години ago

Керівництво Роми пояснило гравцям причину звільнення Де Россі

Керівництво Роми пояснило команді, за що був звільнений Даніеле Де Россі. Про це повідомляє Corriere…

2 години ago

Ігор Костюк: Загалом, план на матч виконали

Головний тренер Динамо U-19 Ігор Костюк висловився щодо розгрому Руха (10:0) у матчі сьомого туру…

2 години ago