Categories: УПЛ

Чорноморець зазнав четвертої поспіль поразки на зборах

Одеський Чорноморець провів п’ятий поєдинок під час підготовки в Туреччині, в якому поступився австрійському Альтаху.

Контрольний матч

Чорноморець (Україна) — Альтах (Австрія) — 0:2 (0:1)

Чорноморець (стартовий склад): Білик, Путря, Єрмаков, Гучек, Салюк, Васильєв, Кузик, Шпорн, Штогрін, Бойчук, Бадібанга.

У одеського “Чорноморця”, який першим серед команд УПЛ розпочав підготовку до весняної частини сезону, третій тиждень зимової роботи у Туреччині завершив контрольний матч. Ним було перейдено своєрідний екватор із запланованих на тренувальному зборі спарингів. У грі, що стала п’ятою за ліком, команда Романа Григорчука помірялася силами з представником австрійського футболу – клубом “Райндорф Альтах”. Сьогоднішній спаринг-партнер “моряків” за підсумками осінньої частини чемпіонату посідає 10-е місце серед дванадцяти учасників, випереджаючи найближчого суперника із небезпечної зони всього на п’ять очок. Цікаво, що до зустрічі з одеситами команда з невеличкого містечка Альтах, що налічує всього близько 7 тисяч мешканців, жодного разу не перемагала. Із чотирьох матчів, зіграних “Райндорф Альтахом” на турецькому Середземномор’ї, в одному була зафіксована нічия, а в трьох інших – поразки.

У сьогоднішньому поєдинку австрійці перервали неприємну для себе традицію, здобувши перемогу над “Чорноморцем” – 2:0. У прагненні будь що досягти позитивного результату суперник “моряків” нерідко діяв надто грубо, однак суддівські рішення не завжди були об’єктивними. У кожному з таймів гравці “Райндорф Альтаха” зуміли забити по м’ячу у ворота Олега Білика. Одеська ж команда за першої-ліпшої нагоди прагнула змінити рахунок, організовуючи атаки у відповідь, та зробити це їй так і не вдалося.

Сьогоднішня поразка стала вже четвертою поспіль для одеситів на турецькій землі. Прикро констатувати, що у програних матчах різниця забитих і пропущених м’ячів має невтішний показник – 2:12. Втім, хочеться вірити, що у випадку з “моряками” спрацює давня футбольна прикмета: “Хто програє у контрольних матчах, той перемагає у чемпіонаті”.

На тренувальному зборі у Туреччині “Чорноморцю” залишилось зіграти чотири контрольних матчі, у яких його суперниками двічі будуть команди із Північної Македонії і по одному разу з Вірменії та Узбекистану.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

57 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

1 годину ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

1 годину ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

1 годину ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

1 годину ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

1 годину ago