Categories: Інше

Ймовірна дочка Пеле вимагає викопати його тіло для ДНК-тесту

Жінка, яка вважає себе таємною дочкою Пеле, вимагає ексгумувати тіло футбольної легенди для проведення ДНК-тесту.

Марія до Сокорро Азеведо, 60 років, звернулася до адвоката з такою вимогою майже через п’ять років після того, як подала позов про встановлення батьківства.

Пеле, який помер у віці 82 років 29 грудня 2022 року в лікарні Сан-Паулу після видалення пухлини з кишківника, визнав у своєму заповіті можливість того, що він міг мати ще одну дитину.

Бразильська легеда тричі одружувався і офіційно мав сім дітей, хоча одна з них є падчеркою. Двоє його дітей, Едіньо Насціменто і Флавія Крістіна, погодилися на ДНК-тести після оголошення заповіту їхнього батька.

Адвокат Азеведо, Соуса, сказав, що початкові результати були негативними, але ДНК-тест його клієнтки показав “високу ймовірність” кровного зв’язку.

Пан дос Сантос Соуса сказав, що вони тепер не мають “іншого вибору”, крім як звернутися з проханням про ексгумацію тіла Пеле, щоб “вирішити ситуацію”. Колишній нападник Сантоса нібито погодився на ДНК-тест, але помер до того, як він мав відбутися.

Марія до Сокорро Азеведо виступила публічно про свої претензії, що вона є дочкою Пеле, в бразильській телепрограмі. Жінка заявила, що не цікавиться його грошима. Вона сказала, що її покійна мати ніколи не казала Пеле, що вагітна від нього після роману в Сан-Луїсі в бразильському штаті Мараньян.

Марія, яка родом зі штату Піауї на північному сході Бразилії, сказала, що вона вперше вирішила зробити ДНК-тест у 2019 році, коли працювала прибиральницею в Сан-Паулу.

Пеле залишив 30 відсотків свого майна своїй вдові, третій дружині Маріці Аокі. З іншими 60 відсотками, які мали б розділитися між його дітьми, і 10 відсотками – двома між онуками. Його статки на момент смерті оцінюються приблизно в 100 млн. долларів.

Якщо Марія до Сокорро Азеведо буде визнана його восьмою дитиною, вона зможе претендувати на свою частку майна.

Адвокат, який представляє сім’ю Пеле, Аугусто Мільйолі, сказав, що його сім’я буде оскаржувати будь-яку вимогу про ексгумацію на підставі того, що ДНК-тести, які вже були проведені, показали, що Марія не є дочкою футболіста.

Пеле, єдиний гравець, який тричі вигравав Чемпіонат світу, був похований у січні минулого року в мавзолеї, який він купив 19 років тому в меморіальному екуменічному кладовищі. Це висотна будівля в Сантосі, бразильському портовому місті, де “Король” провів більшу частину своєї кар’єри.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Чорноморець – Карпати: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 13-00. Одеса, "Чорноморець" Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро) провів 4 гри в УПЛ. ТВ:…

1 хв. ago

Ріццолі розібрав спірні суддівські рішення у матчах 6-го туру УПЛ

Головний експерт з арбітражу УАФ, а також член Комітету арбітрів Нікола Ріццолі проаналізував деякі спірні…

6 години ago

Шахтар оштрафували на 252,5 тис грн за бійку в матчі чемпіонату U-19 з Динамо у травні

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо травневого матчу чемпіонату U-19 «Шахтар» – «Динамо», де…

6 години ago

Президент Ла Ліги отримав догану від іспанського суду

Хав'єр Тебас, президент Ла Ліги, отримав догану від Адміністративного спортивного суду Іспанії (TAD) за скаргою,…

6 години ago

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

7 години ago

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

9 години ago