Categories: Інше

Скандал на Кубку африканських націй. Уболівальник увірвався в готель і напав на тренера

Збірна Гани невдало стартувала на Кубку африканських націй. На відкритті турніру вона поступилася команді Кабо-Верде (1:2).

Рахунок у матчі відкрив Жаміро Монтейро відразу після першої чверті години гри. Радість кабовердійців тривала лише до 56-ї хвилини матчу.

Після перерви Александр Джику довів справу до нічиєї. Удар захисника не приніс Гані навіть очка. У доданий час героєм суперників став Гаррі Родрігес.

Навіть після гри наставник збірної Гани Кріс Г’ютон не зміг приховати свого розчарування ставленням до справи своєї команди. Ірландський тренер виступив на прес-конференції.

“Ми дуже розчаровані результатом. Мої гравці знають, що народ Гани покладає дуже великі надії на цей турнір”, – сказав він.

За даними інформаційного агентства Reuters, не всі вболівальники сприйняли сенсаційну поразку спокійно. Після того як збірна Гани повернулася до свого готелю, сталася скандальна сцена за участю одного з уболівальників. Чоловік увірвався в будівлю і влаштував бійку.

Розлючений фанат вступив у дискусію з тренером збірної Гани і запропонував йому піти з національної команди. За мить пізніше він також спробував вдарити Г’ютона. Охорона вчасно зреагувала. На місце події також прибула поліція.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Тимощук продав футболку на благодійному аукціоні: Кошти підуть на підтримку окупантів

Колишній футболіст національної збірної України та донецького Шахтаря Анатолій Тимощук передав футболку зі своїм автографом…

2 хв. ago

Василь Кобін: Окрім боротьби сьогодні було і багато хорошого футболу

Головний тренер Інгульця Василь Кобін поділився емоціями після нічиєї із Вересом у Рівному.Читати далі

3 хв. ago

Олег Шандрук: Сподіваюся, що команда почула вболівальників

Виконувач головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук прокоментував гру команди у нічийному поєдинку проти Інгульця.Читати…

4 хв. ago

У Польщі в смертельну ДТП потрапив автобус з футболістами

У Польщі внаслідок ДТП загинуло двоє людей та сімнадцять поранено. Аварія сталася з автобусом, яким…

8 хв. ago

Жіноча ЛЧ. Ворскла поступилася в першому матчі шотландському Селтіку

Полтавська «Ворскла» поступилася шотландському «Селтику» в стартовому матчі другого раунду жіночої Ліги чемпіонів-2024/2025.Читати далі

20 хв. ago

ФСК Маріуполь відреагував на чутки про купівлю клубу Ракицьким

Азовський клуб здивований інформацією про зіркового інвестора.Читати далі

24 хв. ago