Categories: УПЛ

Півзахисник Кривбасу: На нас чекає дуже важка друга частина чемпіонату

Півзахисник криворізького “Кривбасу” Андрій Понєдєльнік підбив підсумки першого півріччя УПЛ.

Андрію, “Кривбас” став “зимовим” чемпіоном УПЛ. У багатьох це викликало здивування. У чому, на ваш погляд, феномен “Кривбаса”?

Це може здивувати лише тих, хто не слідкує за командою, не бачить щоденних тренувань та плідної праці кожного працівника клубу. Феноменом вважаю правильний підхід до своєї справи з боку кожного представника ФК “Кривбас”. У нас своє завдання: футболісти повинні показувати ту гру, яку пропонує тренер. Тренерський штаб знаходить проблеми в суперників та водночас сильніші якості нашої команди стосовно до іншої. Бо “Кривбас” — це не тільки футболісти. Це також тренери, вболівальники, керівництво і персонал. Всі роблять багато для такого позитивного результату.

Як на вас та хлопців вплинуло звання “зимових чемпіонів”: ще більше мотивації працювати або навпаки, тепер відчуваєте великий тиск та відповідальність?

Ми однозначно вписали свої прізвища в історію “Кривбаса”. На цьому ніхто з нас не збирається зупинятись. УПЛ складається не з 17 турів, а з 30. Тому на нас чекає дуже важка друга частина чемпіонату у 2024 році. Впевнений, що ми не будемо ні на крок відступати. Навпаки, будемо робити все можливе, щоб перемогти кожного наступного суперника. Мотивація ж у нас завжди є, тому що ми не та команда, яка прийшла в УПЛ, щоб просто існувати тут. У нас високі цілі.

Друга частина сезону буде складнішою для “Кривбасу”?

Думаю, так. Коли ми біжимо крос 10 км, то перші 5 км ми пробігаємо набагато простіше, ніж наступні 5 км. Усе залежить від кожного конкретного суперника. Як зможе підготуватися клуб до другої частини, так команда цю частину і проведе.

Нагадаємо, перша гра “Кривбасу” в УПЛ 2024 році відбудеться 24 лютого проти “ЛНЗ”.

Максимович Назар

Recent Posts

Юрій Беньо: Такий період у кожного буває. Якщо Судаков хоче бути зіркою – мусить витримувати цей тиск

Колишній тренер «Шахтаря» Юрій Беньо в коментарі Тribuna.com прокоментував гру півзахисника гірників Георгія Судакова та виділив гравців донецької команди, які сподобались фахівцю,…

35 секунд ago

Полісся покарало Макуана за непрофесіоналізм – конголезця переведено у Полісся-2

ТаТоТаке повідомляє, що конголезький вінгер «Полісся» Бені Макуана тренується з «Поліссям-2». Читати далі

3 хв. ago

УЄФА назвав претендентів на звання гравця тижня в Лізі чемпіонів

УЄФА назвав четвірку претендентів на звання найкращого гравця тижня в Лізі чемпіонів. У ній виявилося…

5 хв. ago

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

4 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

4 години ago