Челсі – Престон: анонс матчу 3-го раунду Кубка Англії

Кубок Англії. 1/32 фіналу.
6 січня. 19:30. Лондон. “Стемфорд Брідж”
Головний суддя: Томас Брамалл (Англія)
Трансляція: Setanta Sports

“Челсі”

Команда Маурісіо Почеттіно набрала непогану форму під кінець 2023-го року і єдина поразку в останніх 5 матчах у них сталась на Святвечір проти “Вулвергемптона”. Окрім цього, у них лиш перемоги, в рамках АПЛ вони обіграли “Шеффілд Юнайтед” (2:0), “Крістал Пелас” (2:1) та “Лутон Таун” (2:3).

Також між цими матчами був і чвертьфінал Кубку Англійської Ліги проти “Ньюкасла”, який вони пройшли по пенальті. Тепер у них розпочинається нова пригода у новому турнірі. Враховуючи, що суперник номінально слабший, проблем у “синіх” виникнути не повинно, особливо враховуючи те, що вони грають вдома.

З іншого боку, магія Кубку Англії вже неодноразово показувала нам, що будь-які сенсаційні результати можливі. Напередодні гри Почеттіно заявив, що він планує випускати сильний склад, з однією чи двома змінами. Тому від “синіх” очікуємо потужну команду, можливо, з Михайлом Мудриком, який сьогодні святкує свій день народження, з перших хвилин.

“Престон”

Підопічні Раяна Лоу проводять посередній сезон і наразі знаходяться на 14-му місці в Чемпіоншипі. В принципі, у них з самого початку не було амбіцій вигравати турнір, проте до плей-офф залетіти вони хотіли. Поки що ця ціль достатньо далека, особливо через нещодавні результати “білосніжних”.

В останніх 5 матчах вони здобули лише одну перемогу, це була звитяга над потужним “Лідсом”, який закінчував матч у меншості. Проте окрім того матчу, у них 4 поразки проти номінально слабших опонентів. “Уотфорд”, “Суонсі”, “Шеффілд Уенсдей” та “Сандерленд” взяли верх над “Престоном” за останні тижні.

“Престон” має одну з найгірших оборон всього Чемпіоншипу, у цьому сезоні вони встигли пропустити вже 44 голи, більше пропущених лише у трьох команд. У третьому раунді Кубку вони їдуть на “Стемфорд Брідж” і навряд чи сподіваються на перемогу, але без віри немає сенсу навіть виходити на поле.

Цифри та факти

  • “Челсі” та “Престон” лиш двічі в історії зустрічались між собою в офіційних матчах;
  • “Челсі” здобув дві перемоги в матчах проти “Престона” з загальним рахунком 5:1.

Кадрова ситуація, орієнтовні склади

У Маурісіо Почеттіно лазаретна криза у повному розпалі, тому, як і раніше, гравців, які не зможуть зіграти у цьому матчі через травми, вистачає. Точно не зіграють: Уеслі Фофана, Ріс Джеймс, Марк Кукурелья, Бен Чілуелл, Трево Чалоба, Карні Чуквуемека та Бенуа Бадіашиль.

Також на Кубок Африканських Націй відправився Ніколя Джексон, тому “сині” залишились без сенегальського нападника.

У “Престона” всього одна травма — це Томас Бреді. І навіть у нього є шанси взяти участь у цьому матчі, можливо, він встигне відновитись.

“Челсі”, 4-2-3-1: Петрович — Дісасі, Ґілхріст, Колвілл, Маатсен — Кайседо, Ґаллахер — Мадуеке, Палмер, Стерлінг — Броя

“Престон”, 4-1-4-1: Вудман — Поттс, Сторі, Ліндсей, Г’юз — Макканн — Браун, Рііс, Уайтман, Міллар — Кін

Максимович Назар

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

4 години ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

4 години ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

4 години ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

4 години ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

4 години ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

5 години ago