Почесний президент Дніпра-1 обурився, що Довбик потрапив до списку “ухилянтів”

Форвард Жирони Артем Довбик та багато інших українських футболістів надають потужну підтримку українській армії. Однак донедавна наші легіонери були в “чорному списку” Мінспорту.

Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза прокоментував резонансну тему. За його словами, колишні футболісти клубу Артем Довбик та Єгор Ярмолюк продовжують робити донати на ЗСУ.

Тож його дивує, що ці гравці опинилися в списку спортсменів Міністерства молоді та спорту, які виїхали за кордон та не повернулися.

“Якщо країни Заходу відмовляться від допомоги нам, тоді футболістам і всьому суспільству, і нам, і вам треба буде ставати до станка і робити патрони, снаряди. Не може частина країни воювати, а частина танцювати.

Ось, наприклад, Довбик і Ярмолюк допомагають батальйону Дніпро-1, і за це їм велика та окрема подяка, але ж їхні прізвища також лунають в контексті, що вони ухилянти та поїхали незаконно”, – сказав Береза.

Зазначимо, що Артем Довбик став рекордним трансфером Дніпра-1. За перехід форварда до Жирони “спортклубівці” отримали 7,75 мільйона євро. Наразі Довбик є одним з найкращих гравців Ла Ліги та регулярно надсилає допомогу різним підрозділам ЗСУ.

Єгор Ярмолюк покинув Дніпро-1 влітку 2022 року. За талановитого футболіста дніпряни отримали 1,5 мільйона євро. В нинішньому сезоні 19-річний хавбек регулярно грає за англійський Брентфорд.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Екс-президент УЄФА запропонував змінити правила футболу

Мішель Платіні, який нині є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, закликав до проведення…

55 секунд ago

Блогер – про Герреро та Себальоса у грі з Ворсклою

Блогер Михайло Смоловий оцінив гру новачків «Динамо» Едуардо Герреро та Брайана Себальоса у матчі з…

3 хв. ago

Вінісіус Тобіас: Реал і Шахтар два по-своєму великі клуби

Захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас в інтерв'ю клубній пресслужбі "гірників" згадав про період своїх виступів за…

31 хв. ago

Енцо Мареска: Зараз Мудрик не грає, але це не означає, що він не буде грати в майбутньому

Головний тренер «Челсі» Енцо Мареска поділився думкою щодо перспектив вінгера команди Михайла Мудрика збільшити кількість своїх ігрових хвилин. Читати…

36 хв. ago

Різник увійшов до символічної збірної першого туру ЛЧ від SofaScore

Аналітичний портал SofaScore опублікував свою версію символічної збірної першого туру основного раунду Ліги чемпіонів.Читати далі

45 хв. ago

УЄФА оголосив ім’я найкращого футболіста тижня в Лізі чемпіонів

Півзахисник "Баєра" Флоріан Вірц став найкращим гравцем Ліги чемпіонів за підсумками першого ігрового тижня.Читати далі

53 хв. ago