Реал Мадрид – Мальорка: анонс матчу 19-го туру Ла Ліги

Прімера. 19-й тур 3 січня.
Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
“Реал Мадрид” 20:15 “Мальорка”
Арбітр: Алехандро Муньїс Руїс
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

Новини “Реала”

“Реал” у першій половині сезону виграв 14 матчів із 18 у Ла Лізі, а ще 6 із 6 у Лізі чемпіонів, що забезпечило Карло Анчелотті новий контракт до 2026 року.

До гри “Вершкових” претензій нема. Так, були складнощі – наприклад, у минулому турі з “Алавесом” (1:0), але, по-перше, команда здебільшого їх долала, а по-друге, на те були об’єктивні причини – травми. За останній тиждень у стрій повернулися Вінісіус та Карвахаль, тож піде легше.

У “Реала” аж 9 “сухарів” у 18 турах – це найкращий результат у лізі. Також “Вершкові” виграли 10 із 11 матчів на “Бернабеу”. Найкращий бомбардир ліги – мадридець Беллінгем. До “Мальорки” господарі підходять майже без слабких місць.

Новини “Мальорки”

Сезон “Мальорки” зіпсували проблеми її форвардів – Ведат Мурікі травмований, а Кайл Ларін забив 1 гол при 20 ударах у площину воріт.

Вибратися з ями команді вдалося лише у грудні, коли “Кіновар” не програла у 6 матчах поспіль, але навіть на цьому відрізку всі успіхи були домашніми. У гостях у “Мальорки” у Ла Лізі 5 поразок, 3 нічиї та всього 1 перемога – над “Сельтою” (1:0) у вересні.

Як підопічні Хав’єра Агірре зіграють на “Бернабеу”? Якщо не станеться дива, то на 0:0. Без позиційних атак, а може, й без контргри взагалі. На що сподіваються? На швидкість Ларіна, реакцію Райковича та глибокий, багатошаровий захист, який намагатиметься сповільнити “Реал”. Шанси? Скажемо чесно, їх мало.

Реал Мадрид” – “Мальорка”: статистика особистих зустрічей

“Мальорка” двічі за останні 5 років била “Реал” на своєму полі – у тому числі й минулого сезону (1:0). При цьому що стосується виїздів до Мадриду, то тут у остров’ян все погано – 7 поразок поспіль.

Останній успіх “Кіноварі” на “Бернабеу” датований травнем 2009-го – 3:1.

Орієнтовні склади

У “Реала” чекаємо у старті “повернених” Віні, Карвахаля та Луніна. Водночас Куртуа, Алаба та Мілітао вибули до літа, Менді знову зазнав м’язової травми, а Начо відбуває дискваліфікацію.

У “Мальорки” втрати три – ключовий нападник Мурікі, центрбек Вальєнт, а ще ветеран-фулбек Хауме Коста, у якого перебір карток.

“Реал Мадрид”: Лунін – Карвахаль, Рюдігер, Чуамені, Камавінга – Кроос, Вальверде, Модрич – Беллінгем – Родріго, Вінісіус

“Мальорка”: Райкович – Гонсалес, Настасич, Раїльйо – Маффео, Саму Кошта, Маскарель, Лато – Антоніо Санчес, Дані Родрігес – Ларін

Максимович Назар

Recent Posts

Ріццолі розібрав спірні суддівські рішення у матчах 6-го туру УПЛ

Головний експерт з арбітражу УАФ, а також член Комітету арбітрів Нікола Ріццолі проаналізував деякі спірні…

6 години ago

Шахтар оштрафували на 252,5 тис грн за бійку в матчі чемпіонату U-19 з Динамо у травні

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо травневого матчу чемпіонату U-19 «Шахтар» – «Динамо», де…

6 години ago

Президент Ла Ліги отримав догану від іспанського суду

Хав'єр Тебас, президент Ла Ліги, отримав догану від Адміністративного спортивного суду Іспанії (TAD) за скаргою,…

6 години ago

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

7 години ago

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

9 години ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

9 години ago