Categories: Інше

Перший пішов. Бензема покинув Саудівську Аравію

Карім Бензема не візьме участі в майбутньому матчі Аль-Іттіхада. Портал RMC Sport підтвердив, що колишній представник збірної Франції раптово покинув Джидду.

Бензема переїхав до Саудівської Аравії під час літнього трансферного вікна. Ікона мадридського Реала став гравцем Аль-Іттіхада. Нападнику пророкували великий успіх і сподівалися, що він зможе зрівнятися з Кріштіану Роналду. Наразі нічого подібного не сталося.

36-річний футболіст регулярно піддається критиці. Це пов’язано не тільки з поганими результатами команди, а й з індивідуальними результатами. Наразі Аль-Іттіхад посідає лише шосте місце і поступається лідерам Аль-Хілялю понад 20 очок, а сам Бензема забив дев’ять м’ячів, але його регулярно звинувачують у недостатній самовіддачі.

Останніми днями ситуація стала настільки неприємною, що футболіст призупинив свій акаунт в Instagram, щоб уникнути надлишку нападок у соціальних мережах. Тепер, своєю чергою, він покинув Джидду. Своє рішення він аргументував особистими причинами.

Колишній представник Франції точно не візьме участі в наступному матчі своєї команди. Уже в суботу Аль-Іттіхад зустрінеться на виїзді з Аль-Таї. Суперники борються за збереження прописки в лізі, посідаючи 16-те місце.

Бензема також не брав участі в тренуваннях четверга і п’ятниці. У результаті Марсело Гальярдо не збирався включати гравця до складу на матч. Проте відсутність футболіста не пов’язана з травмою.

У Саудівській Аравії все частіше говорять про те, що досвідчений гравець покине Близький Схід під час зимового трансферного вікна. Чинний контракт зіркового гравця розрахований до 30 червня 2026 року.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Патрік Вієйра: Арсенал зобов’язаний перемагати Манчестер Сіті

Колишній півзахисник Арсеналу і Манчестер Сіті Патрік Вієйра поділився своєю думкою щодо майбутнього протистояння "канонірів"…

5 хв. ago

8 гравців Барселони пропустять матч із Вільярреалом

Ханс-Дітер Флік розповів про непросту кадрову ситуацію в Барселоні напередодні поєдинку з Вільярреалом.Читати далі

7 хв. ago

Де Дзебрі: Ліон це сильна команда та конкурент Марселя

Наставник Марселя Роберто Де Дзербі - про майбутній поєдинок своєї команди з Ліоном у чемпіонаті…

9 хв. ago

Стефано Піолі: Роналду перевершує Мессі, тому що він забив більше голів, ніж зіграв матчів

Головний тренер «Аль-Насра» Стефано Піолі розповів, кого вважає кращим – Кріштіану Роналду або Ліонеля Мессі.…

11 хв. ago

Перша ліга. Кудрівка у компенсований час врятувала нічию у матчі з Металістом 1925

Підопічні Баранова вже три тури поспіль не програвали.Читати далі

14 хв. ago

Перша ліга. ЮКСА на виїзді обіграла Металург

ЮКСА останнім часом вражає своєю грою та результатами.Читати далі

20 хв. ago