АПЛ. Борнмут Забарного розгромив Фулхем

Борнмут приймав Фулхем в рамках 19-го туру АПЛ. Ілля Забарний розпочав зустріч у основному складі “вишеньок”, як і всі попередні 18 турів АПЛ. Команда українця мала серію з трьох перемог, а от Фулхем програв 2 матчі поспіль.

АПЛ, 19-й тур.

Борнмут – Фулхем 3 : 0.

1 – 0. Клюйверт – 44.

2 – 0. Соланке – 63-пен.

3 – 0. Сіністерра – 90+3.

З виграної Забарним верхової боротьби в центрі поля та дальніх ударів починають команди. Першим влучив у площину Робінсон. Для Нету не став великою перешкодою постріл метрів з 30. Клюйверт створив цілих 2 моменти за 10 хвилин. Зокрема, Джастін виклав під удар Соланке – найгострішому за позицією і перспективами ударові забракло влучності. Відразу 4 дальні закидання у зону перед штрафним гостей виконав Забарний за третину першого тайму, однак лише 1 лонгбол дістався адресата.

“Вишеньки” вибігали в контру ледь не 3 проти 1, але Семеньйо підвів елементарний технічний прийом, занадто сильно прокинув собі на хід і дозволив супернику підчистити у підкаті. Іраоли не вистачає нині на боковій. Іспанський тренер заробив дискваліфікацію за 3 жовті. Сенесі блокує удар Муніса, Забарний виносить після подачі з флангу. Пара центрбеків Борнмута не поступається у боротьбі. Кумедно Лєно поліз на межу штрафного до лицьової, програв м’яч Сенесі, який блискавично подав у воротарський, де Тосін Адерабійо підстрахував.

Уттара, який перекваліфікувався з вінгера в лівого захисника, підключився до атаки і пробив майже від кутового у ближній кут. Лєно виручив, дуже підступно пробивав гравець Борнмута. Ціла серія заблокованих непідготовлених ударів “вишеньок”. Загалом 4 спроби за 12 хвилин, одна “краща” за іншу. Борнмут дещо більше з м’ячем, але гостроти це не дуже додає. Однак на 45 хвилині Борнмут забив з нічого. Забарний з найлегшим передасистом. Ілля покотив уперед на Скотта, який пройшов 4 опонентів і викотив Клюйверту. Лєно пустив під пахвою.

Перший удар після перерви трапився аж на 58 хвилині. Забарний завалив на газон суперника. Перейра вдруге серед гравців Фулхема за годину ігрового часу влучив у площину воріт, але в обох випадках це прості для голкіпера дальні спроби. Швидка контра Борнмута лівим краєм, Семеньйо вміло підставляється, і Соланке забиває свій 12 гол у сезон, дуже впевнено реалізовуючи пенальті. Перший за 65 матчів у всіх турнірах пенальті на користь Борнмута, до речі! Тим часом команда Іраоли забирається на 10 місце, посуваючи Челсі Мудрика. Станом на зараз найкраща серія в АПЛ: 4 перемоги і одна нічия.

Клюйверт випереджає Андреаса і це дуже схоже на пенальті, але судді, схоже, вирішили, що Джастін надто шукав контакту з витягнутою ногою суперника. Лєно, в якого є жовта, істерично штовхає у груди хлопчика, який подає м’ячі. Соланке миттєво вступився за болбоя. Так, звісно, Фулхем програє лише через затягування часу! А екс-голкіпер Арсенала міг і червону побачити. Зрештою, Бернд попросив вибачення через кілька хвилин після інциденту.

Фулхем грав настільки пасивно, ніби має на 2 гравців менше. Луїс Сіністерра, який вийшов на заміну, красивим дальнім ударом завершив третю результативну атаку. Борнмут дуже довго володів м’ячем, переводячи з флангу на фланг, і Забарний також встиг взяти участь у цій пасовій роботі.

Максимович Назар

Recent Posts

Мареска – про перемогу проти Вест Гема: Я думаю, що Челсі на правильному шляху

Головний тренер Челсі Енцо Мареска прокоментував виїзну перемогу проти Вест Гема (0:3) в 5-му турі…

2 хв. ago

Серія А. Венеція перемогла Дженоа – Маліновський зазнав жахливої травми

Венеція та Дженоа зійшлися у поєдинку 5-го туру Серії А, а Руслан Маліновський з'явився на…

34 хв. ago

Екс-капітан Колоса увійшов до тренерського складу команди

Екс-гравець "Колосу" Вадим Мілько переведений до тренерського штабу першої команди з Ковалівки, де буде працювати…

1 годину ago

УПЛ. Використали чисельну більшість – Олександрія у більшості перемогла Лівий Берег

У сьомому турі УПЛ Олександрія приймала дебютанта елітного дивізіону "Лівий Берег". Господарі поля намагалися продовжити…

1 годину ago

Перша ліга. Переможну серію продовжено – Агробізнес обіграв Епіцентр

Безумовно, це була найбільш очікувана гра восьмого туру Першої ліги. Лідер групи А приймав другу…

1 годину ago

Динамо – Рух: стартові склади матчу 7-го туру УПЛ

Динамо прийматиме Рух в рамках 7-го туру УПЛ.Читати далі

2 години ago