АПЛ. Ноттінгем Форест у меншості поступився Борнмуту Забарного

В межах матчу 18-го туру АПЛ “Борнмут” гостював у “Ноттінгема”. Захисник Ілля Забарний, традиційно, зіграв з перших хвилин.

АПЛ, 18-й тур.

Ноттінгем Форест – Борнмут 2 : 2.

1 – 0. Еланга – 47.

1 – 1. Соланке – 51.

1 – 2. Соланке – 58.

2 – 2. Вуд – 74.

2 – 3. Соланке – 90+3.

Вил: Болі (Ноттінгем) – 23хв друга жовта картка.

Цей поєдинок був дебютним для Нуну Ешпіріту Санту на посту головного тренера “лісників” – і старт виявився важким. Вже на 23-й хвилині його команда залишилась у меншості внаслідок вилучення Болі, однак до перерви “вишеньки” не змогли скористатись перевагою.

А на старті другого тайму господарі ще й вперед вирвались. Скотт втратив м’яч на власній третині, чим підставив захисників (зокрема, Забарного) – Вуд швидко прокинув сферу повз них під удар Еланзі, а той пробив з правого краю штрафного. 1:0! Щоправда, вже на 50-й гості відігратись зусиллями Соланку (до речі, у затяжній перепасовці перед вирішальним ударом брав участь і Забарний).

Кутовий на 57-й хвилині приніс Борнмуту другий гол. М’яч почав літати над карним майданчиком, і все завершилось скидкою з вдалим рикошетом під удар Соланке. 1:2! Здавалося, що Ноттінгему кінець, однак підопічні Андоні Іраоли свій успіх не розвинули – за що й поплатились на 74-й хвилині, пропустивши з кутового.

Гол прилетів з-під Забарного, але там не зовсім його вина. По-перше, Ілля орієнтувався на Ніакате – це був його прямий суперник. Він дивився тільки на нього, а Вуд підкрався ззаду, сперся на спину українцю та завдав удару головою. І сперся він досить жорстко – є питання до легальності подібного гола, адже по суті Забарного двома руками вдарили у шию.

Ілля ледь не не привіз гол за кілька хвилин після цього, обрізавшись на чужій половині, але партнери підстрахували. Саме тому оцінкни на статистичних порталах не вражають, однак показники у екс-динамівця хороші. 4 виноси, 2 переможних єдиноборства з 2-х, 78 дотиків, 68 передач (61 точна), 7 пасів з просуванням.

І, на щастя, “помилка” Забарного не призвела до порази, адже у компенсований час Соланке оформив хет-трик. Домінік замкнув класну подачу від Сміта. 3:2! Борнмут святкує перемогу й підіймається на 11-ту позицію, залишаючи Ноттінгем у двох очках від зони вильоту.

Максимович Назар

Recent Posts

Інтер – Мілан: анонс матчу 5-го туру Серії А

Серія А. П'ятий тур 22 вересня. 21:45. Мілан. "Джузеппе Меацца" "Інтер" - "Мілан" Головний арбітр:…

22 хв. ago

Відомо, яку оцінку отримав Яремчук за матч Аріс – Олімпіакос

Український нападник Олімпіакосу Роман Яремчук з'явився на полі на 69 хвилині у 5 турі Суперліги Греції. Читати…

23 хв. ago

Рома – Удінезе: анонс матчу 5-го туру Серії А

Серія А. П'ятий тур 22 вересня. 19:00. Рим. "Стадіо Олімпіко" "Рома" - "Удінезе" Головний арбітр:…

26 хв. ago

Луческу розповів, як Дуглас Коста погрожував йому, прийнявши стійку боксера

Головний тренер збірної Румунії Мірча Луческу, який раніше працював в Україні із «Шахтарем», згадав про…

27 хв. ago

Манчестер Сіті – Арсенал: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 22 вересня. 18:30. Манчестер. "Етіхад" Головний суддя: Майкл Олівер (Англія) Трансляція:…

30 хв. ago

У Куртуа перший воротарський автогол Реала у цьому столітті

Воротар Реала Тібо Куртуа увійшов в історію - він став першим голкіпером мадридців, який відзначився…

32 хв. ago