Categories: Єврокубки

Порту – Шахтар: передматчева прес-конференція Маріно Пушіча

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушіч відповів на запитання журналістів перед матчем 6-го туру Ліги чемпіонів проти Порту. Донеччанам потрібна виключно перемога, щоб пройти у плей-офф ЛЧ.

“Обидві команди змінилися, але ми пережили дуже багато метаморфоз за останні два місяці, і Порту виріс у своїй грі. Вони дуже добре зіграли на виїзді проти Барселони. Дуже цікаве протистояння двох команд у грі, схожій на фінал.

Ми досягли нашої головної мети – залишитися в Європі, але ми дуже амбітні і хочемо досягти ще більшого. Порту – дуже стабільна команда, яку складно обіграти і яка дуже організована. Ані нам, ані їм це буде нелегко. Думаю, це буде найскладніша гра для обох команд. Спробуємо бути самими собою, але не наївними.

Не всі готові на 100%. Ми можемо щось змінити. Коноплі немає, і після останньої гри у деяких гравців виникли проблеми. Важко підготуватись. Подивимося. У мене є ще один день, щоб ухвалити рішення. Такі ігри вимагають 100-відсоткової концентрації для досягнення гарного результату.

Як я вже сказав, ми багато чого змінили за останні кілька місяців, і команда відреагувала дуже добре, і я дуже задоволений. Сила – це команда, команда робить людей, а не навпаки, ми разом атакуємо та разом захищаємось. Це наша головна сила. Це завжди цілісна історія, всі частини пов’язані одна з одною, команда – це все, і це те, що роблять мої гравці, я сподіваюся, що вони виявлять гордість, сміливість та зроблять все, щоб виграти гру.

Ми професійна та дуже амбітна команда. Якщо ви так близько до виходу в плей-оф Ліги чемпіонів, то хочеться більшого. І ми будемо грати так, щоб досягти своєї мети. Хочу побачити завтра ці амбіції на полі”, – цитує Пушіча A Bola.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

47 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

50 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

52 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

56 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

58 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

60 хв. ago