Евертон – Ньюкасл: анонс матчу 15-го туру АПЛ

7 грудня. 21:30. Ліверпуль. Стадіон “Гудісон Парк”
Чемпіонат Англії. 15-й тур
“Евертон” (Ліверпуль) – “Ньюкасл”
Де подивитися: Setanta Sports
Дискваліфіковані: Сандро Тоналі (“Ньюкасл”)
Травмовані: Амаду Онана, Домінік Калверт-Льюїн (обидва – під питанням), Андре Гомеш, Деле Аллі – Метт Таргетт , Ентоні Гордон (обидва – під питанням), Нік Поуп, Джейкоб Мерфі, Ден Берн, Каллум Вілсон, Елліот Андерсон, Шон Лонгстафф, Свен Ботман, Джо Віллок, Гарві Барнс, Хаві Манкільо

“Евертон”

У “ірисок” все навпаки. На “Гудісон Парк” підопічні Шона Дайча нечасто радували своїх прихильників (лише одна перемога у семи матчах при п’яти поразках), тоді як на виїзді здобули аж тринадцять очок. Проте останнім часом “Евертон” демонструє позитивну динаміку. Вдома “іриски” з рахунком 3:0 перемогли “Борнмут”, а потім лише через прикрий рикошет від Ешлі Янга на останніх хвилинах втратили перемогу над “Брайтоном” (нічия 1:1).

В попередньому домашньому матчі “Евертон” поступився “Манчестер Юнайтед”. Проте не зважайте на підсумковий рахунок зустрічі (0:3) – він є дуже оманливим. “Червоні дияволи” реалізували абсолютно все, навіть свої напівмоменти. Натомість “іриски” продемонстрували досить потужну гру в атаці, створили чимало нагод, але м’яч вперто не хотів залітати у сітку воріт суперників.

Випадковість поразки від “Манчестер Юнайтед” певною мірою підтвердила перемога “Евертона” у попередньому турі. На виїзді “іриски” з рахунком 1:0 здолали “Ноттінгем Форест” і наблизилися до того, щоб вибратися із зони матчу.

“Ньюкасл”

“Сороки” страждають через безпрецедентну епідемію травм, причому з кожним тижнем втрат стає дедалі більше. Та попри всі негаразди команда Едді Гау продовжує триматися у групі лідерів, що викликає захоплення. Зокрема минулого вікенду “Ньюкасл” вдома безапеляційно переміг “Манчестер Юнайтед”. Підопічні Едді Гау практичного нічого не дозволили створити супернику біля власних воріт, натомість самі мали кілька хороших моментів, один із яких й вирішив долю матчу (1:0).

Перемога над “Манчестер Юнайтед” стала для “Ньюкасла” вже шостою поспіль, здобутою в АПЛ в рідних стінах. Тоді як на виїзді підопічні Едді Гау не вражають. Рекордний розгром “Шеффілд Юнайтед” (8:0) залишається для “сорок” єдиною перемогою, яку вони здобули у шести гостьових матчах. Жодна інша команда не має такої великої різниці між очками, які вона здобула вдома (21) і на виїзді (5). Власне, саме регулярні невдачі “Ньюкасла” на виїзді – це перше, що налаштовує засумніватися у перспективах “сорок” на “Гудісон Парк”.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

4 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago