Сімоне Індзагі: Перемога в Неаполі – демонстрація сили та командного духу

Головний тренер міланського “Інтера” Сімоне Індзагі розповів DAZN, що знає про що писатимуть газети після виїзного розгрому “Наполі”, похвалив Карлоса Аугусто, який закрив проблемну зону у центрі оборони, та визнав, що “неро-адзуррі” в Неаполі мали дуже потужний вигляд:

– Ми добре розпочали перший тайм, хоча гол Тюрама і був скасований через офсайд, однак і “Наполі” – чинний чемпіон Італії, біля наших воріт також було небезпечно, Політано мав хороший шанс, а також виручив Янн Зоммер. Це був наш п’ятий виїзний матч за останні шість ігор, третій за тиждень, і нам був потрібен подібний виступ. Щойно ми забили другий м’яч, гра повністю перейшла під наш контроль.

Звісно, попереду ще дуже довгий шлях, але перемога в Неаполі приносить задоволення – це була демонстрація сили та командного духу тих, хто починав і виходив на поле. До наших проблем із відсутністю двох захисників додалася травма Де Врея – довелося ставити туди Карлоса Аугусто, який у центрі оборони востаннє грав у Джованні Строппи в “Монці”, у Серії В, кілька років тому. Я не хотів зміщувати Дарміана з флангу, тому що тоді були б проблеми в грі проти Кварацхелії.

Але від самого початку варто очікувати труднощів, приїжджаючи до Неаполя, і ми до цього підготувалися, виставивши наших флангових захисників проти їхніх фулбеків – чим далі “Наполі” від нашого штрафного майданчика, тим краще. А коли ми захищалися занадто глибоко – у нас були проблеми. Але я не очікував, що з великою кількістю нових гравців ми одразу ж досягнемо успіхів.

Підвищення якості відбувається, коли ми втрачаємо гравців і змушені звертатися по допомогу до Карлоса Аугусто, щоб він зіграв у центрі оборони. Хоча я сподіваюся, що Бастоні повернеться найближчим часом, Павар – за півтора-два тижні, більше песимізму тільки щодо Де Врея.

Упевнений, завтра напишуть, що в “Інтера” немає конкурентів, хоча коли ми програвали “Бенфіці” 0:3 – писали зовсім інше, ми це знаємо, вже пережили й можемо очікувати подібного. Але в середині тижня нам допомогли Алексіс Санчес і Марко Арнаутович – до речі, тільки в атаці в мене немає проблем, за наявності Тюрама і Лаутаро Мартінеса, різнопланових форвардів, один з яких небезпечніший у штрафному майданчику суперника, а другий – рухаючись поруч, у пошуку вільного простору, – підсумував Індзагі.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

8 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

11 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

13 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

15 хв. ago