Categories: Перша ліга

УАФ дискваліфікувала Шевченка на півроку за наслідування Зідана

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ ухвалив рішення стосовно нападника Діназа В’ячеслава Шевченка. Під час календарного матчу Першої ліги футболіст застосував силу до судді.

На початку листопада відбувся поєдинок в рамках 15-го туру Першої ліги між Гірник-Спорт та Діназом (2:0). Матч запам’ятався ганебним вчинком форварда вишгородської команди В’ячеслава Шевченка, який вирішив повторити легендарний “удар Зідана”.

Втім, КДК УАФ без зайвих сентиментів суворо покарав 38-річного форварда. Футболіст Діназа отримав відсторонення від участі у змаганнях на 6 місяців за застосування фізичної сили до офіційної особи матчу.

Таким чином, Шевченко буде відбувати дискваліфікацію до завершення сезону. Його команда навесні буде боротися за збереження місця в Першій лізі. За результатами першої частини чемпіонату Діназ опинився в групі “виживання”.

Нагадаємо, що на 64-й хвилині матчу Гірник-Спорт – Діназ Шевченко отримав від Василя Файди червону картку. Це розлютило футболіста, який вирішив з’ясувати стосунки з арбітром. Для цього форвард підбіг до судді та вдарив його головою у груди. Саме таким ударом легендарний Зінедін Зідан у фіналі ЧС-2006 вирубив італійського захисника Марко Матерацці. До речі, після чемпіонату світу француз повісив бутси на цвях.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

32 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

35 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

37 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

40 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

43 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

45 хв. ago