Categories: УПЛ

Тренер Металіста 1925: Емоції в нас такі: не дуже позитивні, тому що ми не здобули очки сьогодні

Тренер-аналітик “Металіста 1925” Максим Цвіренко відповів на запитання журналістів на післяматчевій пресконференції після матчу в Рівному:

– Поділіться емоціями від матчу?

– Емоції в нас такі: не дуже позитивні, тому що ми не здобули очки сьогодні. Це була найважливіша задача. За грою, я не хочу казати про рішення суддів. Лише зазначу, що пенальті в кінці матчу, можливо, можна було поставити. Епізод з червоною карткою – я не бачив моменту. Пенальті, яке поставили в наші ворота, те ж саме. Візьмемо 11 хвилин чи скільки ми зіграли від початку, коли в рівних складах були, наша гра нам подобалася, ми контролювали її. Але якщо ти хочеш грати на чужій частині з м’ячем, тоді ти вразливий до контратак. Тому одна помилка від нас і, бачите, швидка контратака від “Вереса”, червона картка нам, і ми вже весь матч граємо не в рівних складах. Було тяжко, щось аналізувати після червоної, коли гра була 11 на 10… Вийшли на другий тайм, домовилися грати агресивніше, не боятися грати один в один позаду, щоб захисники висувалися в гравців. Це дуже добре спрацювало, ми забили два м’ячі. Але, на жаль, не втримали перемогу.

– Що з Артемом Габелком, він отримав ушкодження?

– У Артема пошкодження, але щоб дізнатися наскільки воно серйозне – потрібен час, аби ми дізналися конкретніше. Медична служба проведе необхідну діагностику й тоді буде інформація.

– У чому причина програшу, на вашу думку?

– Трошки не пощастило, бо був момент при 3:3, якщо я правильно пам’ятаю, коли захисники “Вереса” ледь у свої ворота не зрізав. Когут ногою відбив. Забий ми там, і було б вже 4:3 на нашу користь. Якщо це було за рахунку 3:3, бо під час гри були емоції, я можу помилятися, яким був рахунок. А нам раз-раз, навіс до нашого штрафного, рикошет, замкнув Гайдучик. Тому – не пощастило.

– З дебютом вас у ролі головного тренера… Тяжко було?

– Я офіційно не був головним тренером. Тяжко не було, але було дуже цікаво.

– Як ви мотивували команду в перерві, адже команда в меншості змогла не тільки зрівняти рахунок, а й вийти уперед?

– У нас сильні гравці, ми в них дуже сильно віримо й під час перерви ми це сказали, що нам не потрібно сідати в низький блок, потрібно грати агресивніше, не дивлячись на те, що нас на одного менше. Тому що завжди можна десь свій момент знайти під час агресивних дій. Так воно і сталося. Дякую хлопцям за їх самовіддачу, за те, як вони сприйняли інформацію, за те, як вони билися. Такий рахунок, така гра в меншості – це їхня заслуга.

Пресслужба “М1925”

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

8 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

12 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

13 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

17 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

19 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

21 хв. ago