Categories: Інше

Гравець збірної Вірменії розкритикував Петракова

Гравець збірної Вірменії Хорен Байрамян розчарований рішенням тренера команди Олександра Петракова не викликати його в команду.

Він не отримав виклик до збірної в листопаді.

«Виглядає так, ніби я не хочу грати за неї. Коли я приїхав на перший збір під його керівництвом, було дві гри: проти Туреччини в відборі (Євро-2024) і товариська з Кіпром. В офіційному матчі зіграв близько 20 хвилин і відчув дискомфорт, про що відразу повідомив тренерському штабу
Далі була товариська гра. У такій ситуації немає сенсу ризикувати, враховуючи неофіційний статус зустрічі. Приїхавши в Ростов через кілька днів, доктора зробили висновок, що грати в чемпіонаті вже можна.

Якби матч з Кіпром був офіційним, то я грав би «на уколах» – це підтвердять всі хлопці, хто мене знає. Але в будь-якому випадку я залишився на цю гру, був в заявці.

Що стосується наступного збору, то я дійсно в червні отримав травму. Лікарі зробили УЗД і сказали, що грати не можна тиждень. Також в інтерв’ю тренер сказав, що я відмовитися їхати в 9 ранку на МРТ, а також терміново просив взяти квиток в Ростов – це, м’яко кажучи, неправда.

Тоді я попросив докторів збірної повідомити про травму тренеру, тільки після чого поїхав додому. На вечері я спустився до команди, відразу побачив тренера. Він підійшов, потиснув руку, сказав: «Так буває, відновлюйся, лікуйся, удачі тобі», – ось його слова, як сьогодні пам’ятаю.

У моєму серці живуть дві команди: «зрістів» і збірна Вірменії. Всі, хто мене знає, можуть сказати яке місце в моєму житті займають матчі в футболці національної команди, з яким задоволенням я їжджу в її розташування. Якщо тренер мене не викликає – його рішення, немає сенсу сперечатися. Але це не означає, що я не хочу грати за збірну.

Я всією душею і всім серцем з хлопцями, які мають два матчі в цю паузу. Бажаю їм перемоги, показати себе з кращого боку і порадувати уболівальників»

Петракову не сподобалося, що гравець зіграв через три дні після того як повідомив тренеру, що травмований.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago