Популярне британське ЗМІ сватає Циганкова до Лондона

Відоме британське ЗМІ GiveMeSport надало список із 5 гравців, на яких керівництву лондонського «Тоттенгема» варто звернути увагу на позицію хавбека.

Справа в тому, що 26-річний англійський основний гравець «шпор» Джеймс Меддісон отримав травму гомілкостопа в матчі 11-го туру чемпіонату Англії проти «Челсі» (1:4) і вибув як мінімум до 2024 року.

До списку від GiveMeSport потрапив і український футболіст іспанської «Жирони» Віктор Циганков.

Ось що редакція британського сайту написала про Віктора:

«Ще один футболіст, який виглядав вражаюче цього року – Віктор Циганков. Гравець збірної України досі має велике значення для «Жирони» і вже забив чотири голи в 11 матчах за клуб. За час свого перебування у київському «Динамо» він був машиною для забивання голів і показав ті висоти, на які він все ще здатний.

Його перший сезон в Іспанії був не зовсім на цьому рівні, але цього року він розпочав кампанію у гарній формі та стане фантастичним доповненням до команди «шпор». Йому ще всього 25 років [16 листопада виповнилося 26], так що ще є багато можливостей для розвитку, і оскільки Меддісон відсутній через травму, він легко впишеться до складу «Тоттенгема» і забезпечить достатнє прикриття.

Граючи як постійний гравець основної команди протягом усієї своєї кар’єри, він, можливо, трохи побоюється брати на себе більш допоміжну роль у «шпорах», але, враховуючи, наскільки схильний до травм Меддісон протягом усієї своєї кар’єри, він все одно отримає багато хвилин в основі, а також стане неймовірною іскрою на лаві запасних. «Жирона» цього сезону у Ла Лізі показала просто неймовірну гру, і нині її рівень зарплат набагато перевищує свій рівень. Через кілька місяців після початку сезону вони посідають перше місце в Ла Лізі, і Циганков відіграв важливу роль у цьому успіху, тому, хоча переконати команду відпустити його може бути складно, «шпорам» варто подумати про спробу».

Крім Циганкова, GiveMeSport пропонує «Тоттенгему» розглянути ще 4 гравці: Браїса Мендеса, Педру Гонсалвеша, Набіля Фекіра і Такефусу Кубо.

Топ-5 кандидатів на заміну Меддісону за версією GiveMeSport:

  1. Браїс Мендес (Реал Сосьєдад)
  2. Педру Гонсалвеш (Спортінг)
  3. Набіль Фекір (Бетіс)
  4. Віктор Циганков (Жирона)
  5. Такефуса Кубо (Реал Сосьєдад)
Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

31 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

34 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

36 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

40 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

42 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

44 хв. ago