Categories: Перша ліга

Мирон Маркевич: На помилках треба вчитися і добре, що футболісти навчилися, що треба такі матчі доводити до переможного завершення

Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич поділився думками про перемогу над «Агробізнесом» з Волочиська в 16-му турі групи А Першої ліги чемпіонату України.

– Задоволені результатом і грою?

– Так, перший тайм був хороший, а у другій половині зустрічі ми не припустилися помилок, як у попередньому матчі, де в нас теж була повна перевага. На помилках треба вчитися і добре, що футболісти навчилися, що треба такі матчі доводити до переможного завершення. Звичайно, що ще є над чим працювати, але ми стараємось рухатися вперед. Ми, в принципі, це і робимо. Можливо, не так швидко, як усім хотілося б. Однак це процес не одного дня.

– Чи здивував вас суперник?

– «Агробізнес» – це непроста команда, яка мало кому програє. Просто у нас сьогодні був хороший настрій. Ми добре зіграли та не дали шансів супернику.

– Чи побачимо ми у наступній грі Євгена Підлепенця та Єгора Картушова?

– Вони вже розпочали тренувальний процес, тому, можливо, вони вже будуть у заявці на матч проти “Поділля”.

– Як вам гра Павла Полегенька праворуч у півзахисті?

– Він зіграв непогано, в принципі, так само, як і з «Епіцентром». Полегенько там був найкращим. Павло страхував Сухаря і Тимофій міг долучатися до атак. Загалом я задоволений правим флангом сьогодні. Полегенько та Костенко змінювалися флангами по ходу зустрічі. Це добре, що вони так взаємодіють.

– Після поразки від «Епіцентра», сьогодні була впевнена перемога по грі та результату.

– У нас мав був бути такий матч, як з «Епіцентром». Я чекав, коли це станеться. У тому матчі було все проти нас. У суботу була тривога, ми мали лишатися ще на день і грати у неділю. Однак ми живемо у такий час. Ми програли та зрозуміли, що так не можна. Я думаю, що гравці усвідомили, що не можна грати так, як це було у другому таймі з «Епіцентром». Деколи поразка краще, ніж перемога. Найголовніше – зробити висновки з поразки та не повторювати помилок. Тарас Саків у минулому турі помилився, а сьогодні був одним з найкращих на полі. Я радий, що футболісти сьогодні проявили характер і досить впевнено зіграли.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

4 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago