Categories: Інше

Ярмоленко: Тимощук послав мене нах*й, я послав його – на цьому наша розмова закінчилась

Вінгер збірної України розповів про свою останню розмову з колишнім капітаном національної команди, який продовжує вірно служити агресорам попри війну.

“Для мене Толя, коли ми грали разом, був прикладом професіоналізму, я завжди на нього рівнявся. Коли почалася війна, я стежив за всіма висловлюваннями – хто що сказав, а хто не сказав нічого.

Для мене його мовчання було несподіванкою. Я спитав, як йому спиться ночами. Він відповів: “Не спиться так само, як і тобі”. Я більше йому нічого не відповів, і він мене набрав. Я запитав його: “Чому ти мовчиш? Ти для мене був прикладом, я рівнявся на тебе, але тепер тебе не існує в моєму житті”. Він послав мене нах*й, я послав його – на цьому наша розмова закінчилася.

Він просто боїться, не знає, що з ним буде, якщо він щось скаже. Розумію, що в нього дружина та діти – росіяни. Я все розумію, але багато твоїх друзів з України, і в них гинуть рідні. В тебе є гроші, ти спокійно можеш взяти сім’ю та жити у будь-якій точці світу, висловити свою позицію. Я просто не розумію, як він далі зможе із цим жити. Ніхто не зможе зрозуміти. Там твої батьки, а ти сидиш на іншому боці і звідти стріляють.

УАФ відібрала у нього усі титули? Мені не здається, що це – перебір. Я вважаю, що колишній капітан збірної України, який зіграв 144 матчі за неї, повинен був одним із перших сказати своє слово та показати жителям Росії, що відбувається. Вважаю, що все було зроблено правильно. Не може бути дві сторони, потрібно вибрати, кого підтримуєш. Він свій вибір зробив, бог йому суддя”, – розповів Ярмоленко в ефірі YouTube-каналу КраСава.

Нагадаємо, Тимощук залишився працювати в Росії, після чого УАФ позбавила запроданця усіх нагород, а також виключила з реєстру гравців національної команди. 

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

21 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

24 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

26 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

29 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

32 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

34 хв. ago