Олег Кузнєцов – про ігнор представника Бундесліги: Ми просто нічого не знали про цього гравця

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Олег Кузнєцов пояснив, чому проігнорував представника Бундесліги Данила Кревсуна, прикривши свій непрофесіоналізм поганою роботою скаутів “синьо-жовтих”.

“Ми не можемо за всіма гравцями стежити. Дійшла до мене інформація буквально 2 тижні тому, коли ми вже склали всі списки. Ми просто нічого не знали про цього гравця.

Ще раз кажу – нам важко за цим стежити. Зараз тільки з серпня за ініціативою іспанського тренера молодіжної збірної (Унаї Мельгоси, – прим.) зробили інститут скаутів. Тобто за кожною юнацькою командою закріплена певна людина, скаут, який повинен стежити. І в Україні за гравцями певного віку, і за кордоном. Тому тільки зараз цим почали займатися.

Ще раз кажу – ми не можемо все охопити. Та інформація, яка доходить до нас – ми от нових гравців запросили на цей збір. Я знаю, що і в Польщі, і в Угорщині, і по всій Європі багато футболістів. Але ми фізично не можемо їх всіх подивитися.

Одна річ – дивитися те, що надсилають, нарізки якісь. Але там нічого не видно та нічого не зрозуміло. Якби була можливість якийсь збір провести в Європі та запросити всіх, то тоді ми б переглянули багатьох гравців. А так, ще раз кажу, що чисто фізично не можемо”, – сказав Кузнєцов у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, Данило Кревсун перейшов у Борусію Д в січні 2023 року. Екс-хавбек Шахтаря у поточному сезоні провів за молодіжну команду “джмелів” 15 матчів у всіх турнірах (у тому числі 4 – в Юнацькій лізі УЄФА), в яких забив 6 голів і віддав 1 асист.

До слова, Кузнєцов не зміг вивести збірну України U-17 Україна не їде на Євро. Виконком УАФ, однак, повністю влаштували такі “успіхи” тренера і йому довірили роботу зі збірною України U-19, яка з 15 до 21 листопада на Мальті зіграє матчі кваліфікації відбору на Євро-2024 (її суперниками будуть Мальта, Косово та Туреччина).

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

53 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

56 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

58 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago