Categories: Єврокубки

Стало відомо, хто коментуватиме матч Шахтар – Барселона

Вже сьогодні, 7-го листопада о 19:45 пройде друге протистояння «Шахтаря» проти «Барселони». Цього разу команди зустрінуться в Гамбурзі на стадіоні «Фолькспаркштадіон».

Перша зустріч завершилась із рахунком 2:1 на користь «каталонців», проте якщо б не сейви Різника, рахунок на табло міг би бути набагато неприємнішим для української команди. Попри всі старання голкіпера «гірників», на перерву команди пішли із рахунком 2:0 на користь господарів поля. Вже у другому таймі нашій команді таки вдалося відіграти один мʼяч, проте одного голу Судакова було недостатньо.

Другий матч обіцяє бути не менш цікавим, адже «гірники» налаштовані серйозно протистояти «Барселоні», а два тижні з новою командою для Маріно Пушича все ж краще, ніж один день. Проте в минулій зустрічі на полі не було Левандовського, Гаві, Рафіньї, Кюнде, Де Йонга, Педрі та інших гравців основи команди. Натомість в матчі взяла участь ціла низка молодих гравців «Барси». До того ж у команди Хаві є чітка мотивація на наступний матч – вже в цьому турі вони можуть гарантувати собі місце в плей-оф.

Передматчева студія на MEGOGO розпочнеться о 18:40, ведучими якої будуть Олександра Кучеренко і Володимир Кобельков. Гостями студії стануть головний тренер ФК «Епіцентр» Кам’янець-Подільський Сергій Нагорняк і актор, сценарист студії МАМАХОХОТАЛА та ведучий «Небезпечної передачі» Олег Маслюк. Коментуватимуть гру Роберто Моралес і Віталій Кравченко.

Матч можна переглянути ексклюзивно на MEGOGO за передплатами «Максимальна» та «Спорт». Ефір можна переглянути в розділі «Спорт». Також трансляція матчу буде доступною на власному каналі медіасервісу «MEGOGO Футбол Перший»

Сапотюк Юрій

Recent Posts

УПЛ U19. Олександрія здобула перемогу над Лівим Берегом

В п’ятницю, 20 вересня, команда Олександра Карпова, в межах 7 туру чемпіонату юнацьких команд сезону…

3 хв. ago

Джерело: Гравці Роми дуже незадоволені звільненням Де Россі

За інформацією Il Corriere dello Sport, гравці Роми розчаровані звільненням тренера Даніеле Де Россі, а…

8 хв. ago

Відразу 5 гравців Руху подорожчали за версією Transfermarkt

Одразу 5 гравців "Руху" потрапили у список 15-ти футболістів УПЛ, які найбільше додали у трансферній…

8 хв. ago

Тібо Куртуа: Я зігнав весь жир і додав м’язової маси

Голкіпер Реала Тібо Куртуа розповів про те, як травма змінила його підхід до фізичної підготовки.…

11 хв. ago

УПЛ U19. Чорноморець у результативному матчі поступився Карпатам

У п’ятницю, 20 вересня, львівські “Карпати” U-19 зіграли виїзний поєдинок чемпіонату України U-19 сезону 2024/2025.…

12 хв. ago

Молодий грецький фахівець очолив клубну академію Кривбаса

"Кривбас" призначив нового директора своєї футбольної академії. Ним став 30-річний фахівець із Греції Маріос Александріс.Читати…

31 хв. ago