Categories: Єврокубки

Ліга чемпіонів: усі розклади перед другим колом групового турніру

У груповому турнірі Ліги чемпіонів розпочинається друге коло. І вже цього тижня кілька команд можуть здобути путівку у плей-офф.

У групі А все йде до того, що Баварія вийде до 1/8 фіналу. А може й забезпечить собі перше місце. Для цього мюнхенцям необхідно вдруге, тепер вже на своєму полі, обіграти Галатасарай. Якщо ще й Манчестер Юнайтед втратить очки у Копенгагені, то Баварія матиме повний джек-пот.

У групі В два яскраво виражені лідери. Арсенал перебуває в одній перемозі від виходу до плей-офф. Зрозуміло, Севілья чинитиме опір, бо в іспанців не так багато варіантів для виправлення ситуації. Лансу поки що рано готуватися до свята, але перемога в Ейндховені може його наблизити.

У групі С лише Реал пройшов без втрат перше коло. І тут також нічого оригінального. Достатньо обіграти Брагу, і Королівський клуб вже у плей-офф Ліги чемпіонів. Ще простішим виглядає завдання Наполі, якому потрібно вдруге завдати поразки аутсайдеру квартету.

У групі D примарний шанс лишається у Бенфіки. Щоправда, треба врахувати, що лісабонці – одна з двох команд, які у перших трьох турах не забили жодного м’яча. І в Іспанії португальцям та Анатолію Трубіну буде дуже нелегко. А загалом, не важко підрахувати, що якщо Інтер та Реал Сосьєдад переможуть, то обидві команди виходять у плей-офф.

У групі Е одним із ключових стане матч Лаціо та Фейєноорда. Два тижні тому римляни поступилися у Роттердамі, але мають шанс взяти реванш. Загалом, у цьому квартеті тільки Селтік не виглядає претендентом на плей-офф. До того ж, у шотландців буде непростий виїзд до Мадрида.

У групі F зовсім дивно грає Мілан, який не забив жодного м’яча і розташувався на останньому місці. Але група смерті тим і цікава, що в ній можливий будь-який результат. Як це було два тижні тому у протистоянні Ньюкасла та Боруссії. Тоді, нагадаємо, перемогли німці. Але це не означає, що Борусії вдасться виграти і вдруге.

У групі G Манчестер Сіті та Лейпциг можуть забезпечити собі вихід у плей-офф. У разі чинного переможця Ліги чемпіонів, можна не сумніватися, що потрібного результату не доведеться довго чекати. Втім, і Лейпциг має цілком комфортну перевагу. А ось Янг Бойз та Црвене Звездє доведеться з’ясовувати, хто з них продовжить виступи у плей-офф, а хто виявиться зайвим.

Нарешті, до групи Н наша увага прикута найбільше. Тут виступає Шахтар, який прийме у Гамбурзі Барселону. Два тижні тому гірники непогано виглядали, але не змогли відігратися з 0:2. На цей раз легше не буде. Швидше навпаки, тому що до складу Барселони повертаються лідери. До того ж, якщо каталонці виграють, то теж завоюють путівку до Ліги Європи. А другим у нашій групі, найімовірніше, стане Порту, який чекає у гості Антверпен.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

1 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

31 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

35 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

43 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

45 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

47 хв. ago