Categories: УПЛ

УПЛ. ЛНЗ розписав результативну нічию з Колосом

ЛНЗ у минулому турі здобув першу в історії перемогу з великим рахунком. Зрозуміло, що такий успіх не міг пройти безрезультатно, якщо говорити про психологічний настрій дебютанта УПЛ. А Колос – суперник непростий, а тому команді із Черкас необхідно постаратися, щоб зламати оборону суперника.

УПЛ, 13-й тур.

ЛНЗ Черкаси – Колос Коалівка 1 : 1.

1 – 0. Шестаков – 20.

1 – 1. Мілько – 79-пен.

Через масштабну повітряну тривогу на території всієї України матч у Черкасах розпочався з суттєвим запізненням – майже о 16:00 замість початкових 13:00. Старт гри вийшов не надто вдалим для команди Дулуба, яка швидко втратила Івана Калюжного через травму. Замість нього вийшов Денис Олійник.

На 13-й хвилині міг забивати Денис Безбородько. Завадив Герман Пеньков, який видав суперсейв. ЛНЗ відповів ударом Шестакова, який випередив свого ж партнера, але головою пробив невдало.

Але на 20-й хвилині Сергій Шестаков виправився. Муравський у боротьбі з Богдановим зумів скинути м’яч головою, а Шестаков з меж воротарського відкрив рахунок. До перерви Колос міг зрівняти після удару Мякушка, який потужно приклався зі штрафного. Повз дев’ятку. Не влучив і Бурда, який замикав подачу з кутового. Зрештою, перший тайм завершився мінімальною перемогою ЛНЗ.

На старті другої половини Стасюк міг подвоїти перевагу черкаської команди, однак Фесюн відбив його непростий удар. Другого гола довелося чекати аж до 78-ї хвилини. Герман Пеньков сфолив проти Болбата у межах штрафного. Жовта картка і пенальті. Мілько впевнено реалізував 11-метровий і зрівняв рахунок.

1:1 – Колос довів безпрограшну серію в УПЛ до семи матчів, набрав 17 очок і піднявся на 7 місце. Команда Ярослава Вишняка обійшла Динамо, в якого 16 пунктів. ЛНЗ набрав 13 балів і посідає 10 місце турнірної таблиці УПЛ.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

30 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

33 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

35 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

39 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

41 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

43 хв. ago