Віктор Скрипник: Ми дуже раді, що потрапили в півфінал

Головний тренер “Ворскли” Віктор Скрипник прокоментував розгромну перемогу над “Оболонню” в чвертьфіналі Кубка України – 3:0.

– По-перше, ми дуже раді, що потрапили в півфінал. На мою думку, ми зіграли дуже потужний перший тайм – забили два м’ячі і майже не залишили шансів нашим суперникам. Потім грали вже більше по рахунку.

Хотіли підключити молодь, щоб була якась ротація і наші лідери трохи відпочили. На жаль, є пошкодження, але ми розуміємо, що це футбол. Вже в неділю ми граємо в Ужгороді – завтра потягом їдемо туди. Немає часу відновлюватись, але ми тільки раді, що в нас такий календар.

Тяжко, але хлопці показують характер, який сьогодні я теж побачив. Тож я подякував їм, але, на жаль, ми не отримали три залікових пункти в турнірну таблицю. Вже 11 листопада ми знову зустрінемося тут (з “Оболонню” – Прим.). Впевнений, що це буде вже інша гра.

– Хотів би запитати про психологічний аспект, адже ми бачимо, як хитає “Ворсклу” в цьому сезоні – то серія з кількох поразок, то кілька перемог поспіль. Зараз, після кількох невдач у чемпіонаті команда готувалася, абстрагуючись від цього?

– Я казав, що є така традиція, що Кубок – це зовсім інший турнір. Інші результати, інше налаштування, немає нічиїх – з поля виходить лише переможець. Тож ми налаштовувалися на це, розуміли, що граємо на виїзді.

Ми розуміли, що “Оболонь” грає у вертикальний футбол і для цього поставили швидких центральних захисників, які мають швидкі ноги. І намагалися грати проти системи 3-3-4, коли латералі піднімають вверх. Показували, розповідали. Спрацювало – значить, нормально підготувалися.

А те, що в нас буває (нестабільне результати – Прим.)… Якби я знав відповідь на це питання, то ми б усе вигравали. Буває виходить, буває – ні. Я не впевнений, що 11 числа ми приїдемо сюди, будемо такими фаворитами, зіграємо так само і виграємо з рахунком 3:0. Це буде зовсім інша гра, – сказав Скрипник.

Окрім “Ворскли”, у півфінал Кубку України вийшли “Шахтар”, “Чорноморець” та “Полісся”. Матчі 1/2 відбудуться на початку квітня.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago