АПЛ. Борнмут Забарного обіграв Бернлі

В межах 10-го туру АПЛ “Борнмут” приймав “Бернлі”. Український захисник Ілля Забарний розпочав цей поєдинок з перших хвилин.

АПЛ, 10-й тур.

Борнмут – Бернлі 2 : 1.

0 – 1. Тейлор – 11.

1 – 1. Семеніо – 22.

2 – 1. Біллінг – 76.

“Вишеньки” пропустили вже на 11-й хвилині внаслідок програшу підбирання на кутовому – Тейлор підхопив м’яч і шикарним ударом з дистанції поцілив під праву стійку. Відіграти цей гол вдалося у контратаці на 21-й хвилині, коли Семеньо замкнув простріл з правого флангу.

Нічийні цифри на табло тримались до 76-ї хвилини. А потім Білінг повторив подвиг Караваєва – Філіпп зачепився за м’яч у центрі поля, зробив два кроки й потужно пробив. Голкіпер цього не очікував, хоча й зачепив сферу кінчиками пальців. Від взяття воріт це не врятувало. 2:1!

Бернлі міг врятуватись від поразки у компенсований час, однак їхній гол скасували через осайд. На щастя, Забарний витримав лінію, не давши супернику відзначитись. Ілля в принципі провів потужний поєдинок – у його активі дві перемоги у трьох верхових дуелях, дві перемоги у трьох єдиноборствах, п’ять виносів і два успішних відбирання з трьох спроб.

Цікаво, що саме після виносу Забарного гості забили свій гол, однак там питання не до українця. Можна було б поставити їх щодо пасової гри, адже переважну частину пасів українець віддав поперек поля – жодного просування через пас Ілля не виконав.

Можливо, це прохання Андоні Іраоли. Головне, що екс-динамівець на м’ячі залишається надійним – у нього тільки 6 втрати при 65 дотиках і 6 неточних пасів з 57. Молодець!

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago